Handige calculatietool voor kabeldraagsystemen: altijd beschikbaar via Legrand

Een calculatietool waarmee u eenvoudig de materiaallijst voor uw kabeldraagsysteem samenstelt? Legrand verzamelde alle onderdelen van de P31+ kabelgoot en Cablofil draadgoot in de vernieuwde cable management configurator, inclusief hulpstukken en ondersteuningsmateriaal. Op basis van uw project biedt deze calculatietool u extra hulp bij de keuze van het geschikte materiaal.

Aan de hand van de omgeving van uw project selecteert de configurator voor P31+ kabelgoot en Cablofil draadgoot van Legrand meteen het geschikte materiaal. Maak uw keuze en ontwerp uw kabel- of draadgootsysteem in vier eenvoudige stappen op uw desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon. In de calculatietool rondt u met enkele kliks uw bestelling af.

Bekijk de video:

props.field_video &&

Op welke cable management oplossingen van Legrand kunt u rekenen?

P31+ kabelgootsysteem
Het gecertificeerde P31+ kabelgootsysteem beschikt over een geïntegreerd automatisch koppelingssysteem dat de schroefloze montage sneller, eenvoudiger en veiliger maakt. Ook de hulpstukken - zijn compleet en montagevriendelijk, onder andere dankzij een vernieuwd inschuifsysteem.

Cablofil draadgoot
De open structuur is eenvoudig te reinigen en maakt van de Cablofil draadgoot een geschikte toepassing in sectoren met strenge hygiënische of technische eisen, zoals de voedingsindustrie of machinebouw. Dankzij het fijne draadpatroon bevestigt u de kabels in enkele ogenblikken. Kortom, een volwaardig alternatief voor de kabelgoot.

Ontdek nu zelf alle voordelen van de P31+ en Cablofil configurator van Legrand:

Naar de configurator

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over paneelbouw en industrie

Nieuwe configuratie: Flatfix Wave Entry

Esdec, wereldwijd leverancier van dakgebonden montagesystemen voor zonnepanelen, lanceert een nieuwe configuratie van het FlatFix Wave systeem: FlatFix Wave Entry. Deze configuratie stelt de kleinere professionele installateur in staat om de markt van kleinere en middelgrote commerciële daken te betreden.

Lees verder

Draka Instruline®, de kabeloplossing voor downtime

Ongeplande stilstand is de nachtmerrie van elke procesoperator. Zeker nu (proces)industriële netwerken steeds omvangrijker en complexer worden. Om systeemuitval en vervolgschade te voorkomen, moeten kabels ongestoord presteren. Overal en altijd weer. Vertrouw daarom op Instruline®, de complete range instrumentatiekabels voor bedrijfskritische processen, van Draka.

Lees verder

Nieuwe generatie 3-fase omvormers met Synergy Technologie

De 3-fase omvormer met Synergy Technologie van SolarEdge heeft sinds de lancering bijgedragen aan eenvoudigere commerciële installaties en meer onderhoudsgemak. Dit alles dankzij een unieke systeemarchitectuur die een hoge capaciteit combineert met een modulair, lichtgewicht ontwerp.  

Lees verder

Het juiste koelaggregaat voor uw besturing

Bij machines is de besturingselektronica het hart van het systeem. Stilstand door oververhitting komt helaas nog regelmatig voor en kan een organisatie veel geld kosten. In veel gevallen had dit eenvoudig voorkomen kunnen worden door goede klimatisering. 

Lees verder

Hygiënisch bekabelen: totale veiligheid in de voedingsindustrie

Aan het ontwerp- en het productieproces van installaties en machines in de voedingsindustrie worden steeds hogere veiligheidseisen gesteld. Hygienic Design is daar het sleutelwoord. Waar moeten machinebouwers aan voldoen en welke oplossingen biedt Hemmink? Lees meer in ons whitepaper over Voedselveiligheid en in de nieuwe Hygienic Design brochure.

Lees verder