Motor, servo, rupskabel en feedbackkabel van HELUKABEL

De JZ-HF rupskabels van Helukabel zijn ideaal bij langdurig en dynamisch gebruik in machines, niet in robots. Ze zijn geschikt voor gebruik bij gemiddelde spanningen bij vrije beweging.

JZ-HF-CY

De JZ-HF-CY variant is voorzien van een afscherming om de kabel, waardoor een storingsvrije overdacht van signalen en impulsen mogelijk is. Kortom: JZ-HF-CY is de ideale storingsvrije stuurstroomkabel!

Beide kabels hebben een temperatuurbereik van -10 °C tot +80 °C bij flexibel gebruik en -40 °C tot +80 °C bij vaste installatie. De minimum buigradius is 7,5 x bij flexibel gebruik en 4 x bij vaste installatie. De kabels zijn cadmium- en siliconenvrij.

Flexibele kabel

Daarnaast is er de TOPFLEX, TOPSERV en TOPGEBER lijn, waarmee Helukabel voor elke situatie waarin een flexibele kabel vereist is, een oplossing biedt. Ook voor speciale systemen zoals Siemens, Bosch, Rexroth en Lenze, bieden wij kabels en connectoren op maat! 

Bestellen

Bekijk JZ-HF-CY in de webshop

Brochure

Bekijk de brochure voor meer informatie.

Bekijk brochure

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over paneelbouw en industrie

System pro M compact® InSite

Het System pro M compact® InSite-energiemanagementsysteem van ABB biedt een schaalbare oplossing voor het beheren en optimaliseren van energiegebruik. Gebruikers stoten tot wel 15 procent minder CO2 uit waarmee ze tot 20 procent besparen op hun energierekening.

Lees verder

Goed licht is het halve werk

Goede verlichting in de schakelkast is essentieel voor veilig en comfortabel werken. Hiervoor biedt Finder met de nieuwe Serie 7L LED schakelkastverlichting, de perfecte oplossing. Met de “2 in 1” magneetbevestiging is de  Serie 7L bovendien praktisch in het gebruik.  

Lees verder

Eenvoud en snelheid met systeemtoebehoren

Systeemtoebehoren vergroten het gemak bij het opbouwen van een schakel- en besturingspaneel. Met deze toebehoren kan de opbouw eenvoudiger en sneller en daarbij wordt het overzicht in het paneel vergroot. Soms zijn toebehoren ook noodzakelijk om aan de eisen van de toe te passen regelgeving te voldoen.

Lees verder