NeTYS-RT UPS: eenvoudige installatie en bediening

De NeTYS-RT UPS van Socomec kenmerkt zich door haar eenvoudige installatie en bediening. Deze online-dubbelconversie- UPS biedt de beste beveiliging voor uw apparatuur tegen stroomuitval, stroomstoringen en slechte spanningskwaliteit (Power Quality). De NeTYS-RT draagt bij aan een betere energie-efficiëntie en een volledige bescherming voor toepassingen zoals een server, switch, opslagmedia, VOIP- en beveiligingsapparatuur. In het portfolio is de uitvoering met DNV GL- marinekeur tevens beschikbaar.

De NeTYS-RT is eenvoudig te installeren en behoeft geen configuratie bij eerste inbedrijfstelling. De back-up tijd kan eenvoudig worden uitgebreid met battery-packs. Slechts 2U (2HE) rack ruimte is nodig. De NeTYS-RT kan ook als towermodel worden neergezet naast uw apparatuur. De heldere LCD-interface maakt de UPS eenvoudig te bedienen. Voor de communicatie met LAN en/of BMS zijn verschillende netwerkkaarten beschikbaar.

Door de grote tolerantie van de ingangsspanning blijft het aantal omschakelingen naar de batterijmodus beperkt, waardoor de batterij langer meegaat.

Bekijk in de webshop

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Lees meer over paneelbouw en industrie

System pro M compact® InSite

Het System pro M compact® InSite-energiemanagementsysteem van ABB biedt een schaalbare oplossing voor het beheren en optimaliseren van energiegebruik. Gebruikers stoten tot wel 15 procent minder CO2 uit waarmee ze tot 20 procent besparen op hun energierekening.

Lees verder

Goed licht is het halve werk

Goede verlichting in de schakelkast is essentieel voor veilig en comfortabel werken. Hiervoor biedt Finder met de nieuwe Serie 7L LED schakelkastverlichting, de perfecte oplossing. Met de “2 in 1” magneetbevestiging is de  Serie 7L bovendien praktisch in het gebruik.  

Lees verder

Eenvoud en snelheid met systeemtoebehoren

Systeemtoebehoren vergroten het gemak bij het opbouwen van een schakel- en besturingspaneel. Met deze toebehoren kan de opbouw eenvoudiger en sneller en daarbij wordt het overzicht in het paneel vergroot. Soms zijn toebehoren ook noodzakelijk om aan de eisen van de toe te passen regelgeving te voldoen.

Lees verder