Nieuw: nVent ERICO Cadweld Plus Impulse

De nieuwste innovatie op het gebied van exotherm lassen is het nieuwe ontstekingssysteem Impulse dat is ontworpen om de energie-opties, de veiligheid en het gebruiksgemak te verbeteren.

De nieuwe kenmerken van Cadweld Impulse zijn onder meer:

  • Moderne, ergonomische, gemakkelijk vast te houden grip
  • Nieuwe optie om oplaadbare batterijen te gebruiken
  • Indicator voor batterijduur geïntegreerd in het apparaat voor realtime updates over de levensduur van de batterij
  • Extra veiligheidsvoorzieningen zoals een trekkerbeugel en hittebestendige kabels

Product beschikbaar vanaf juli 2020

nVent ERICO Cadweld Plus Impulse 1,8 m   PLUSCU2L6 EAN-13: 0782856994985
nVent ERICO Cadweld Plus Impulse 4,6 m   PLUSCU2L15 EAN-13: 0782856994978

Cadweld Impulse maakt deel uit van de gerenommeerde Cadweld Plus-familie, waaronder:

  • Standaard en aangepaste exotherme matrijsconfiguraties
  • Lasmateriaal
  • Gereedschap en accessoires

Cadweld Impulse en de Cadweld Plus-verbinding

De verbinding wordt gemaakt in een grafietmal die voor dit doel is ontworpen. Cadweld lassen is een exothermisch lasprocedé ,dat zonder externe verhittingsunit de te verbinden materialen moleculair aan elkaar last.

  • Cadweld Impulse is het gereedschap dat de ontsteking van het lasmateriaal mogelijk maakt zodra het in de mal is gebracht. Op deze manier worden de connectoren versmolten tot het gewenste verbindings-type.

Ontdek nVent ERICO Cadweld Impulse en bekijk het lasproces.

props.field_video &&

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Lees meer over paneelbouw en industrie

Eenvoud en snelheid met systeemtoebehoren

Systeemtoebehoren vergroten het gemak bij het opbouwen van een schakel- en besturingspaneel. Met deze toebehoren kan de opbouw eenvoudiger en sneller en daarbij wordt het overzicht in het paneel vergroot. Soms zijn toebehoren ook noodzakelijk om aan de eisen van de toe te passen regelgeving te voldoen.

Lees verder

Flexibele stuurstroomkabels van Jobarco

Jobarco levert de serie KVCC en KVCY Dca flexibele stuurstroomkabels die aan alle eisen binnen de industriële sector voldoen: slijtvast voor heavy duty (met KEMA keur) toepassingen, olie- en UV- bestendig en toepasbaar in de ATEX omgeving. Voldoet aan de huidige rookclassificatie S3, maar zit in de testfase voor de nieuwe CPR S2.

Lees verder

Krachten bundelen om innovatie te bevorderen

Eldon’s en nu nVent HOFFMAN’s reputatie van innovatie wordt voortgezet. Innovatie zit bij nVent in het DNA en zij bieden een vruchtbare werkomgeving die creativiteit stimuleert in de gezamenlijke  inspanningen van al onze mensen.

Lees verder

Machinebeheer op afstand voor meer inzicht en controle

Machinebeheer op afstand is nu eenvoudiger dan ooit met EcoStruxure Machine Advisor. EcoStruxure Machine Advisor is een open en digitaal platform waarmee machinebouwers machines op afstand kunnen beheren, machineprestaties kunnen visualiseren en bewaken en machines op afstand kunnen programmeren. Ongeacht het merk en type besturing en componenten.

Lees verder

Rittal en Hummel: een prima combinatie

Of het nu gaat om voedingskabel of netwerkbekabeling; diverse kabels zullen ergens in uw kast naar binnen moeten. Deze opening is de achilleshiel in uw kastsysteem. Bij compacte behuizingen KX en wand-/vloerkastsystemen AX biedt een wartel vaak de oplossing.

Lees verder