Nieuwe generatie 3-fase omvormers met Synergy Technologie

De 3-fase omvormer met Synergy Technologie van SolarEdge heeft sinds de lancering bijgedragen aan eenvoudigere commerciële installaties en meer onderhoudsgemak. Dit alles dankzij een unieke systeemarchitectuur die een hoge capaciteit combineert met een modulair, lichtgewicht ontwerp.  

Voortbouwend op dit succes, is nu de nieuwe generatie van omvormers met Synergy Technologie tot 100kW op 400V en 120kW op 480V gelanceerd. SolarEdge heeft nóg meer innovatie aan het systeem toegevoegd, waardoor u kunt rekenen op meer vermogen door geoptimaliseerde prestaties, een verhoogde veiligheid en een systeem dat nog gemakkelijker te installeren en onderhouden is.

props.field_video &&

Belangrijkste voordelen

Geoptimaliseerde systeemprestaties

 • Grotere omvormercapaciteit, tot 100kW @400V en 120kW @480V
 • Meer energieproductie dankzij 150% DC-overdimensionering
 • Geïntegreerde PID-herstelfunctie (Potential Induced Degradation)

Verhoogde systeemveiligheid

 • Detecteert afwijkende temperaturen aan de DC/AC-aansluitingen met geïntegreerde temperatuursensoren
 • Geïntegreerde RS485 en Type 2 DC overspanningsbeveiliging / optionele Type 2 AC overspanningsbeveiliging, om beter bestand te zijn tegen overspanningen. Gemonitord (alleen voor DC/AC SPD) en vervangbaar
 • Ingebouwde SafeDC™, ontworpen om DC-kabels automatisch spanningsvrij te maken tot een aanraakveilig niveau in geval van uitschakeling van het net of de omvormer
 • Ingebouwde vlamboogbeveiliging en optionele snelle uitschakeling (Rapid Shutdown)

Nog gemakkelijker te installeren en onderhouden

 • Eenvoudig te installeren door 2 personen dankzij lichtgewicht, modulair ontwerp
 • Valideer elke fase van het installatieproces, rechtstreeks vanaf uw smartphone
 • Oplossen van eventuele systeemproblemen, nog vóór de aanwezigheid van de AC-netaansluiting middels een powerbankvoeding
 • Genereer een duidelijk voortgangsrapport van de installatie

Hogere uptime van het systeem en eenvoudiger te onderhouden dankzij:

 • Identieke Synergy-units, die onafhankelijk van elkaar werken
 • Eén Synergy Manager die het hele omvormersysteem aanstuurt
Bekijk in de webshop

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over paneelbouw en industrie

Nieuwe configuratie: Flatfix Wave Entry

Esdec, wereldwijd leverancier van dakgebonden montagesystemen voor zonnepanelen, lanceert een nieuwe configuratie van het FlatFix Wave systeem: FlatFix Wave Entry. Deze configuratie stelt de kleinere professionele installateur in staat om de markt van kleinere en middelgrote commerciële daken te betreden.

Lees verder

Draka Instruline®, de kabeloplossing voor downtime

Ongeplande stilstand is de nachtmerrie van elke procesoperator. Zeker nu (proces)industriële netwerken steeds omvangrijker en complexer worden. Om systeemuitval en vervolgschade te voorkomen, moeten kabels ongestoord presteren. Overal en altijd weer. Vertrouw daarom op Instruline®, de complete range instrumentatiekabels voor bedrijfskritische processen, van Draka.

Lees verder

Het juiste koelaggregaat voor uw besturing

Bij machines is de besturingselektronica het hart van het systeem. Stilstand door oververhitting komt helaas nog regelmatig voor en kan een organisatie veel geld kosten. In veel gevallen had dit eenvoudig voorkomen kunnen worden door goede klimatisering. 

Lees verder

Hygiënisch bekabelen: totale veiligheid in de voedingsindustrie

Aan het ontwerp- en het productieproces van installaties en machines in de voedingsindustrie worden steeds hogere veiligheidseisen gesteld. Hygienic Design is daar het sleutelwoord. Waar moeten machinebouwers aan voldoen en welke oplossingen biedt Hemmink? Lees meer in ons whitepaper over Voedselveiligheid en in de nieuwe Hygienic Design brochure.

Lees verder