nVent CADDY Rod Lock Veerstalen Pendelhanger

Deze nieuwe generatie pengelhangers is de combinatie van meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen van verenstalen bevestigingsmiddelen en het gepatenteerde push-to-install technologie. Het elimineert de moeilijke en tijdrovende stap van de draadstang in de hangers te bevestigen. Waarom draaien als je gewoon kunt duwen?

Het revolutionaire ontwerp van de "push-to-install" Rod Lock-technologie verkort de installatietijd aanzienlijk. In feite wordt de installatietijd bij gebruik van  één staaf tot 55% verminderd, en bij trapeze-installaties tot 70% combinatie met gedeeltelijke prefabricage.

Het verlaagt ook de arbeidskosten en verbetert de veiligheid van werknemers door het gebruik van gereedschap te beperken en de tijd die op grote hoogte wordt doorgebracht te verminderen.

Wat zijn de voordelen?

  • Maakt een snelle toepassing van draadstang of geprefabriceerde assemblages mogelijk
  • Kan op veel verschillende nVent CADDY structurele bevestigingen worden geklonken
  • Push-to-install-technologie maakt het mogelijk om snel services te installeren en te verwijderen
  • Hoogwaardige veerstalen bevestigingsmiddelen met 10 jaar garantie tegen corrosie                

Toepassingen

Deze nieuwe serie is ideaal voor alle lichtgewicht toepassingen met M6-draadstangen zoals hangende lampen, kabelgoten, kleine leidingen of pijprekken.

Bekijk in de webshop

Bekijk de video om erachter te komen hoe deze nieuwe generatie nVent CADDY Rod Lock Veerstalen Pendelhanger u kan helpen tijd te besparen op uw volgende projecten.

props.field_video &&

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over paneelbouw en industrie

DA64-230/KNX REG, de nieuwe KNX-DALI-gateway van B.E.G.

De nieuwe DA64-230/KNX REG (93302) ondersteunt Tunable White (DT8) en RGB. De interface tussen een KNX-installatie en een DALI-systeem waarbij voor de detectie en sturing van de DALI-verlichting gebruik wordt gemaakt van DALI-LINK multisensoren van B.E.G. direct in de DALI-bus.

Lees verder

One stop shopping bij de Cable Connectivity Group

Jobarco, Elspec, Pantaflex en TKD zijn 4 sterke distributiepartners van de Cable Connectivity Group (CCG), een internationale speler in de markt voor speciaal kabels en connectiviteitsoplossingen, met vestigingen in onder andere Nederland en Duitsland.

Lees verder

Bedieningsgemak met TOPJOB® S aansluitklemmen

De serie TOPJOB® S aansluitklemmen (DIN-rail aansluitklemmen) van WAGO is uitgebreid met twee nieuwe bedieningsvarianten: met een bedieningshendel en drukknop. WAGO biedt met de twee nieuwe aansluitklemvarianten de mogelijkheid om aders gereedschaploos te monteren.

Lees verder