nVent RAYCHEM’S MRO-oplossingen voor heat tracing

nVent RAYCHEM elektrische heat tracing oplossingen houden processen in Olie & Gas, Petrochemie, Energie, Voeding, Pulp & Papier en algemene industriële faciliteiten operationeel en veilig. Met meer dan 500.000 km verwarmingskabel verkocht in meer dan 100 landen, is nVent's RAYCHEM het meest erkende merk en de wereldwijde standaard in heat tracing.

WE MANAGE THE HEAT YOU NEED:

nVent RAYCHEM is tevens uw partner voor onderhouds-, reparatie- en revisiediensten (MRO) voor uw bestaande industriële heat tracing toepassingen.

Wij bieden een complete lijn van heat tracing producten voor elke toepassing; van vorstbeveiliging van installaties tot temperatuurbehoud van leidingen, tanks, en regelinstrumenten.

Bekijk de video:

props.field_video &&

MRO-diensten beperken productiestilstand tot een minimum. Terwijl onze experts en aannemers preventieve controles uitvoeren in uw faciliteiten, zorgt Rexel ervoor dat heat-tracing producten direct beschikbaar zijn. Samen voorkomen we potentiële onderbrekingen en houden we uw bedrijf draaiende.

Hulp nodig bij uw heat Tracing Designs?

Heeft u een vraag of hulp nodig bij een heat tracing project? Aarzel dan niet om contact op te nemen met uw Rexel-contactpersoon. Voor gedetailleerde heat tracing berekeningen kunt u tevens dit formulier downloaden, invullen en versturen aan uw Rexel-contactpersoon. Wij helpen u graag samen met Rexel verder op weg.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over paneelbouw en industrie

nVent CADDY Rod Lock Veerstalen Pendelhanger

Deze nieuwe generatie pengelhangers is de combinatie van meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen van verenstalen bevestigingsmiddelen en het gepatenteerde push-to-install technologie. Het elimineert de moeilijke en tijdrovende stap van de draadstang in de hangers te bevestigen. Waarom draaien als je gewoon kunt duwen?

Lees verder

DA64-230/KNX REG, de nieuwe KNX-DALI-gateway van B.E.G.

De nieuwe DA64-230/KNX REG (93302) ondersteunt Tunable White (DT8) en RGB. De interface tussen een KNX-installatie en een DALI-systeem waarbij voor de detectie en sturing van de DALI-verlichting gebruik wordt gemaakt van DALI-LINK multisensoren van B.E.G. direct in de DALI-bus.

Lees verder

One stop shopping bij de Cable Connectivity Group

Jobarco, Elspec, Pantaflex en TKD zijn 4 sterke distributiepartners van de Cable Connectivity Group (CCG), een internationale speler in de markt voor speciaal kabels en connectiviteitsoplossingen, met vestigingen in onder andere Nederland en Duitsland.

Lees verder

Bedieningsgemak met TOPJOB® S aansluitklemmen

De serie TOPJOB® S aansluitklemmen (DIN-rail aansluitklemmen) van WAGO is uitgebreid met twee nieuwe bedieningsvarianten: met een bedieningshendel en drukknop. WAGO biedt met de twee nieuwe aansluitklemvarianten de mogelijkheid om aders gereedschaploos te monteren.

Lees verder