PV Protect is de oplossing voor een optimale bescherming van de omvormer tegen overspanning

PV Protect van Weidmüller is de oplossing voor een optimale bescherming van de omvormer tegen overspanning. De aansluitklare boxen zijn beschikbaar voor verschillende systeemspanningen en kunnen worden geleverd met verschillende types stroomonderbrekers en MPP-trackers. Afhankelijk van de vereisten wordt de aansluiting gerealiseerd via kabelwartels of WM4C-connectoren met handige en betrouwbare PUSH IN-aansluittechnologie.

Voordelen:

Compact
Het compacte ontwerp van PV Protect zorgt ervoor dat je je PV-systeem kunt beschermen, zelfs als er weinig ruimte is.

Bestendigheid
De PV-box is ontworpen om bestand te zijn tegen extreme weersomstandigheden voor toepassing op blootgestelde locaties.

Snelheid
Dankzij de vooraf samengestelde arresters en PUSH IN-technologie kan het product snel en zonder onderhoud worden verbonden.

Bekijk in de webshop
props.field_video &&

Download de brochure

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar [email protected]

Neem contact op

Lees meer over paneelbouw en industrie

Push-X-aansluittechniek

Aansluitklemmen zonder gereedschap aansluiten! Push-X maakt het mogelijk om massieve en soepele bedrading (eventueel zonder adereindhulzen) dankzij de voorgespannen contactveer direct aan te sluiten.

Lees verder

Hygiënisch ontwerpen voorkomt grote kostenposten

Voedselveiligheidsincidenten zijn aan de orde van de dag en de (imago)gevolgen van een besmetting of recall zijn groot. Voor voedselverwerkende fabrikanten en machinebouwers is het daarom van cruciaal belang om voldoende kennis te hebben van de relevante normen en voorschriften. 

Lees verder

Voor elke applicatie de geschikte behuizing

Met de juiste universele behuizing worden elektrische installaties geïnstalleerd in een gecontroleerde, beveiligde, kwalitatieve en beschermde omgeving. Bekijk het assortiment in de Smart PDF van Rexel, door op een artikelnummer te klikken kunt u gelijk naar de webshop navigeren.

Lees verder