Schneider Electric introduceert een nieuwe generatie motorstarters

Schneider Electric introduceert een nieuwe generatie motorstarters: TeSys Deca. Deze serie biedt biedt industriële gebruikers een duurzamere, robuustere en gebruikersvriendelijkere oplossing met een reeks nieuwe technische eigenschappen.

TeSys motorstarters: een eeuw aan innovatie

Al bijna 100 jaar biedt Schneider Electric de meest robuuste en innovatieve producten op het gebied van motorbesturing en beveiliging. Met TeSys Deca introduceert Schneider Electric deze herfst een nieuwe generatie motorstarters door de huidige TeSys GV en TeSys D serie te vernieuwen. Dit zal gebeuren onder dezelfde referentienummers zodat de impact minimaal blijft.

 

Nieuwe functies en verbeterde technische eigenschappen

De naam van de nieuwe TeSys Deca-serie is afgeleid van de bestaande TeSys D contactoren en biedt een aantal nieuwe functies en verbeterde technische eigenschappen:

  • Aanvullende certificatie: TeSys Deca contactoren hebben een certificering voor hittebestendigheid. Ze voldoen aan de EN60335-1-norm voor elektro-huishoudelijke toepassingen, die ook steeds meer gevraagd wordt in de HVAC-industrie.
  • Betrouwbare en snelle installatie: de nieuwe contactoren zijn betrouwbaar en snel te installeren dankzij de gepatenteerde EverLink-aansluitingen (≥ 40A) en de introductie van multistandaard schroeven (≤ 38A). Deze nieuwe multistandaard schroeven zijn compatibel met alle schroevendraaiers, inclusief Philips en Pozidriv.
  • Hoge contact betrouwbaarheid: de TeSys Deca-serie biedt met een 1mA schakeling een hoge-contact betrouwbaarheid voor alle mogelijke toepassingen.
  • 24/7 toegang tot documentatie: Door middel van de QR-code op het product heeft u op elk gewenst moment toegang tot productinformatie, handleidingen en video’s.
  • Duurzamere verpakking: Met de komst van TeSys Deca introduceren we een duurzamere verpakking gemaakt van recyclede karton en zonder plastic opvulmateriaal.
  • Verbeterde robuustheid: De GV2 en GV3 motorbeveiliging krijgen een verbeterde type 2 coördinatie tabel (lcu=100kA bij 400V) en een verbeterde, meer robuuste draaibediening.
props.field_video &&

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over paneelbouw en industrie

Nieuwe configuratie: Flatfix Wave Entry

Esdec, wereldwijd leverancier van dakgebonden montagesystemen voor zonnepanelen, lanceert een nieuwe configuratie van het FlatFix Wave systeem: FlatFix Wave Entry. Deze configuratie stelt de kleinere professionele installateur in staat om de markt van kleinere en middelgrote commerciële daken te betreden.

Lees verder

Draka Instruline®, de kabeloplossing voor downtime

Ongeplande stilstand is de nachtmerrie van elke procesoperator. Zeker nu (proces)industriële netwerken steeds omvangrijker en complexer worden. Om systeemuitval en vervolgschade te voorkomen, moeten kabels ongestoord presteren. Overal en altijd weer. Vertrouw daarom op Instruline®, de complete range instrumentatiekabels voor bedrijfskritische processen, van Draka.

Lees verder

Nieuwe generatie 3-fase omvormers met Synergy Technologie

De 3-fase omvormer met Synergy Technologie van SolarEdge heeft sinds de lancering bijgedragen aan eenvoudigere commerciële installaties en meer onderhoudsgemak. Dit alles dankzij een unieke systeemarchitectuur die een hoge capaciteit combineert met een modulair, lichtgewicht ontwerp.  

Lees verder

Het juiste koelaggregaat voor uw besturing

Bij machines is de besturingselektronica het hart van het systeem. Stilstand door oververhitting komt helaas nog regelmatig voor en kan een organisatie veel geld kosten. In veel gevallen had dit eenvoudig voorkomen kunnen worden door goede klimatisering. 

Lees verder

Hygiënisch bekabelen: totale veiligheid in de voedingsindustrie

Aan het ontwerp- en het productieproces van installaties en machines in de voedingsindustrie worden steeds hogere veiligheidseisen gesteld. Hygienic Design is daar het sleutelwoord. Waar moeten machinebouwers aan voldoen en welke oplossingen biedt Hemmink? Lees meer in ons whitepaper over Voedselveiligheid en in de nieuwe Hygienic Design brochure.

Lees verder