Zoek eenvoudig naar bronnen van energieverspilling

Met de nieuwe Fluke 1732 en 1734 driefase elektrische energieloggers wordt een nieuwe gemakkelijke manier geïntroduceerd om de bronnen van energieverspilling te zoeken. Ontdek waar en wanneer energie wordt verbruikt binnen uw faciliteit, vanaf de service-ingang tot de afzonderlijke schakelingen. Bekijk en deel gegevens op afstand met uw team via de app Fluke Connect® zodat u veiligere werkafstanden kunt behouden en kritieke beslissingen in realtime kunt nemen, waardoor u minder beveiligingsuitrusting, bezoeken ter plaatse en check-ins nodig hebt.

Meet alle drie de fasen
Met 3 flexibele stroomtangen inbegrepen.

Uitgebreide logboekfunctie
Meer dan 20 afzonderlijke log-sessies kunnen op de instrumenten worden opgeslagen. Alle gemeten waarden worden zelfs automatisch geregistreerd zodat u nooit meettrends verliest. Ze kunnen zelfs tijdens registratiesessies worden geraadpleegd en voordat u deze downloadt voor realtime analyse.

Geoptimaliseerde gebruikersinterface
Dankzij snelle, grafische instellingen waarvoor extra informatie beschikbaar is, kunt u telkens de juiste gegevens vastleggen en de intelligente controlefunctie zorgt ervoor dat de juiste verbindingen zijn gemaakt, waardoor de onzekerheid ten aanzien van de gebruiker wordt gereduceerd.

Geoptimaliseerde gebruikersinterface
Altijd de juiste gegevens vastleggen met een snelle, begeleide grafische installatie en onzekerheid over de aansluitingen wegnemen met de intelligente verificatiefunctie.

Volledige opstelling 'ter plaatse' via het voorpaneel of Fluke Connect
Het is niet nodig om naar de werkplaats terug te gaan om te downloaden en te installeren of om een computer mee te nemen naar de elektrische verdeler.

Volledig geïntegreerde registratie
Sluit andere Fluke Connectapparaten aan op de Fluke 1734 om twee andere meetgegevens tegelijk te registreren. U kunt kiezen uit bijna alle meetgegevens op een Fluke Connect draadloze digitale multimeter of module.

Energy Analyze Plus toepassingssoftware
Download en analyseer elk detail van het energieverbruik met behulp van onze automatische rapporten.

Bekijk FLUKE-1732/EUS in de webshop
props.field_video &&

Kenmerken en functies

  • Meet en registreer automatisch spanning, stroom, vermogen, arbeidsfactor, energie en bijbehorende waarden
  • Compatibel met Fluke Connect® - Bekijk de gegevens lokaal op het instrument, via de Fluke Connect mobiele app en desktopsoftware of via het wifi-netwerk van uw gebouw.
  • Handige aansluiting van het instrument - Het instrument wordt rechtstreeks gevoed vanuit het gemeten circuit
  • Hoogste veiligheidsclassificatie in deze industrie - 600 V CAT IV/1000 V CAT III goedgekeurd voor service-ingang en downstream schakelingen

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over paneelbouw en industrie

System pro M compact® InSite

Het System pro M compact® InSite-energiemanagementsysteem van ABB biedt een schaalbare oplossing voor het beheren en optimaliseren van energiegebruik. Gebruikers stoten tot wel 15 procent minder CO2 uit waarmee ze tot 20 procent besparen op hun energierekening.

Lees verder

Goed licht is het halve werk

Goede verlichting in de schakelkast is essentieel voor veilig en comfortabel werken. Hiervoor biedt Finder met de nieuwe Serie 7L LED schakelkastverlichting, de perfecte oplossing. Met de “2 in 1” magneetbevestiging is de  Serie 7L bovendien praktisch in het gebruik.  

Lees verder

Eenvoud en snelheid met systeemtoebehoren

Systeemtoebehoren vergroten het gemak bij het opbouwen van een schakel- en besturingspaneel. Met deze toebehoren kan de opbouw eenvoudiger en sneller en daarbij wordt het overzicht in het paneel vergroot. Soms zijn toebehoren ook noodzakelijk om aan de eisen van de toe te passen regelgeving te voldoen.

Lees verder