Preflex, dé flexibele voorbedrade buis

Al 25 jaar lang zijn de producten van Preflex een begrip op het gebied van flexibele voorbedrade buizen. Met een productie van 100.000 km per jaar hebben de producten hun weg gevonden door Nederland en de rest van Europa. Inmiddels is Preflex onderdeel van de Pipelife Group en bundelen wij de krachten.

"Met de flexibele voorbedrade Preflex buizen van Pipelife heeft u een uitstekende kwaliteit voor iedere installatie in handen. Wij zijn experts in voorbedrade buizen voor elektrische installaties."

Pipelife Elektro is de marktleider sinds 1947 (dank­zij Polivolt) in de ontwikkeling en de productie van hoogkwalitatieve elektrotechnische installatiepro­ducten in kunststof (PVC, PP, PE) die duurzaam, toepasbaar en gemakkelijk te installeren zijn.

De voorbedrade buizen van Pipelife voldoen standaard aan strenge normen. Met Preflex SAFE® brengen we een assortiment met 100% halogeenvrije combinaties en brengen we al enkele jaren producten die je helpen om te voldoen aan NEN 8012.

De voordelen op een rij:

  • Vormvaster
  • Sneller afsnijden
  • Rekt niet
  • Extra glad
  • Zonder bramen
Bekijk in de webshop

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de flexibele voorbedrade Preflex buizen van Pipelife? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Lees meer over installatiemateriaal

Eldon wordt nVent HOFFMAN

Het is bij Eldon altijd onze visie geweest om een wereldwijde schakelkastleverancier te worden om zodoende onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Lees verder

Busch-Axcent in 3 kleuren

Strakke lijnen en levendige, contrastrijke kleuren: het aanbod Busch-Axcent® schakelmateriaal is zo groot, dat er altijd een keuze te maken is die past bij het interieur.

Lees verder