Preflex, dé flexibele voorbedrade buis

Al 25 jaar lang zijn de producten van Preflex een begrip op het gebied van flexibele voorbedrade buizen. Met een productie van 100.000 km per jaar hebben de producten hun weg gevonden door Nederland en de rest van Europa. Inmiddels is Preflex onderdeel van de Pipelife Group en bundelen wij de krachten.

"Met de flexibele voorbedrade Preflex buizen van Pipelife heeft u een uitstekende kwaliteit voor iedere installatie in handen. Wij zijn experts in voorbedrade buizen voor elektrische installaties."

Pipelife Elektro is de marktleider sinds 1947 (dank­zij Polivolt) in de ontwikkeling en de productie van hoogkwalitatieve elektrotechnische installatiepro­ducten in kunststof (PVC, PP, PE) die duurzaam, toepasbaar en gemakkelijk te installeren zijn.

De voorbedrade buizen van Pipelife voldoen standaard aan strenge normen. Met Preflex SAFE® brengen we een assortiment met 100% halogeenvrije combinaties en brengen we al enkele jaren producten die je helpen om te voldoen aan NEN 8012.

De voordelen op een rij:

  • Vormvaster
  • Sneller afsnijden
  • Rekt niet
  • Extra glad
  • Zonder bramen
Bekijk in de webshop

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de flexibele voorbedrade Preflex buizen van Pipelife? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Lees meer over installatiemateriaal

Schneider Electric en PVX Multimount certificeren kabeldraagsysteem

Schneider Electric en PVX Multimount hebben de handen ineengeslagen om het veel gebruikte kabeldraagsysteem te certificeren. Het integrale kabeldraagsysteem, bestaande uit Performa Zinc+ draadgoot in combinatie met de PVX Multimount, het montagesysteem voor draadgoot en/of buis op platte daken, is in een windtunnel getest en gecertificeerd door het geaccrediteerde adviesbureau Peutz.

Lees verder

Testadapterset voor laadstations

Bij het testen van laadstations moeten de resultaten nauwkeurig en herhaaldelijk de werkelijke laadprocessen weergeven. Daarom moet een elektrisch voertuig tijdens het testen bij een laadstation worden gesimuleerd, omdat het laadstation geen laadspanning zal afgeven zonder dat een voertuig wordt gesimuleerd.  

Lees verder

JUNG contactdozen met USB

De nieuwe JUNG contactdozen met beschermingscontact en geïntegreerde USB-aansluiting(en) laden elke accu snel weer op zonder de contactdoos in beslag te nemen. De variant met JUNG Quick Charge heeft een laadvermogen tot 18W en laadt bijvoorbeeld een iPhone 11 binnen slechts 105 minuten op.

Lees verder