Rupskabel en motor-, servo- en feedbackkabels van Helukabel

De JZ-HF rupskabels van Helukabel zijn ideaal bij langdurig en dynamisch gebruik in robots en machines. Ze zijn geschikt voor gebruik bij gemiddelde spanningen bij vrije beweging. De JZ-HF-CY variant (niet geschikt voor robots) is voorzien van een afscherming om de kabel, waardoor een storingsvrije overdacht van signalen en impulsen mogelijk is.

Kortom: JZ-HF-CY is de ideale storingsvrije stuurstroomkabel! Beide kabels hebben een temperatuurbereik van -10 °C tot +80 °C bij flexibel gebruik en -40 °C tot +80 °C bij vaste installatie. De minimum buigradius is 7,5 x bij flexibel gebruik en 4 x bij vaste installatie. De kabels zijn cadmium- en siliconenvrij.

Nieuw! TOPFLEX

Dankzij hun uitstekende afwisselende buigspanningseigenschappen zijn TOPFLEX 611 en TOPFLEX enkeladers bij uitstek geschikt voor gebruik in sleepkettingen en ook voor gebruik in apparaten, robots en vrijwel in elke toepassing, waarbij flexibel gebruik en vrij bewegen vereist is. Optimale naleving van de eisen voor elektromagnetische compatibiliteit met optimale dekking van het gevlochten scherm. TOPFLEX EMV kabels zijn voor gebruik in vaste installatie.

Bekijk in de webshop

TOPSERV

De TOPSERV 109 zonderUL/CSA is een speciale rupskabel en heeft een temperatuurbereik van -30 °C tot +80 °C bij flexibele installatie en -40 °C tot +90 °C bij vaste installatie.  De combinatie van voedingsaders met besturingsaders voor de remfunctie en de thermische bescherming in deze kabels is ideaal. Precisieservomotoren, zoals die tegenwoordig in veel gebieden van sterk geautomatiseerde productieprocessen worden gebruikt, vragen om hoogwaardige, betrouwbare en duurzame kabels. Aan deze vereisten wordt in hoge mate voldaan, evenals aan de elektromagnetische compatibiliteit (EMC). Deze kabels kunnen ook worden gebruikt als rupskabels. Alle kabels voldoen aan diverse VDE-normen.

De JZ-HF, JZ-HF-CY, TOPFLEX kabels zijn ook verkrijgbaar met UL / CSA standaarden (Topserv heeft altijd UL/CSA).

Bekijk in de webshop

TOPGEBER 512 PUR

Dit is de zeer flexibele compatibele encoderkabel ten behoeve van Siemens, Bosch Rexroth, Lenze en andere systemen.

Brochure

Meer informatie vindt u ook in onze brochure Servo & feedback kabels. Deze kunt u hier downloaden.

Lees meer over kabel en kabeldraagsystemen