Monteer tot 40% sneller op schuin pannendak met ClickFit EVO

U installeert ClickFit EVO Pannendak in 4 eenvoudige stappen

Dankzij het universele ontwerp van ClickFit EVO Pannendak werkt dit systeem veel makkelijker en sneller dan andere montagesystemen. U installeert ClickFit EVO Pannendak in 4 eenvoudige stappen:

  1. Haak de dakhaak vast aan de dakconstructie of schroef de spanthaak vast
  2. Bevestig de montagerails horizontaal of verticaal met behulp van de zelf uitlijnende verbinding
  3. Plaats de optimizer en werk kabels veilig weg in kabelgoot
  4. De zonnepanelen bevestigt u met de universele moduleklemmen, plaats de eindkap en klaar!

Voor deze montagestappen heeft u enkel een boormachine nodig.

Universeel montagesysteem

Met maar 4 componenten is ClickFit EVO pannendak een overzichtelijk montagesysteem. De montagerails en moduleklem zijn universeel. Deze zijn ook te gebruiken voor onze andere ClickFit EVO systeemen voor staaldak en golfplaatdak.

Sterk en bestand tegen corrosie

ClickFit EVO Pannendak is gemaakt van hoogwaardig aluminium en Magnelis-staal. Dit type staal heeft een langere levensduur, is zeer goed bestand tegen corrosie en is voorzien van een zelfhelende coating.

20 jaar garantie

Esdec biedt 20 jaar garantie op al haar montagesystemen. Als marktleider in montagesystemen zien we het als onze plicht dat al onze producten aansluiten op de laatste technologische ontwikkelingen en veiligheidseisen. Daarom investeren we continu in innovatie en R&D. Onze montagesystemen worden uitgebreid getest en voldoen aan de meeste recente veiligheidseisen. Zo geven bijvoorbeeld extreme, realistische windtesten op onze systemen inzicht in de meest betrouwbare manier van installeren.

 

props.field_video &&

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over duurzaamheid

Slim laadmanagement MENNEKES zorgt voor besparing!

Een laadplein met laadstations ontwerpen voor elektrische voertuigen zoals de nieuwe modellen Ford Mustang, Tesla model Y of VW ID4; maar is er dan wel voldoende elektrisch vermogen om alle batterijvoertuigen te kunnen laden? Domweg investeren in een netverzwaring is vaak niet de slimste oplossing.

Lees verder

Razendsnelle ontwikkelingen in e-mobility

Of het nu gaat om vlieg-, vaar- of voertuigen: e-mobility ontwikkelt zich razendsnel. Als we alleen al naar de auto’s kijken, dan zien we dat zowat elk merk auto elektrische typen in het assortiment heeft of ontwikkelt en dat wordt alleen maar meer.

Lees verder

Probleemloos laden van elektrische auto’s bij kantoren en bedrijven

De EVBox BusinessLine was het eerste laadstation van EVBox en is tot op heden nog steeds de bestverkochte. Intussen zijn we al een aantal productgeneraties verder, maar de buitenkant is hetzelfde gebleven, geïnspireerd door de Hollandse tulp. Het bekende laadstation is geschikt voor elke elektrische auto en kan tot 22 kW per connector laden.

Lees verder