SAJ R5, de omvormer voor de residentiële markt

De nieuwe R5 serie van SAJ omvat een complete lijn met omvormers die op de markt zijn gebracht voor de residentiële branche. Deze brede range omvormers zijn verkrijgbaar in één fase en drie fase uitvoeringen.

Door de eenvoudige installatie van de nieuwe R5 serie gaat het afronden van uw PV-installatie nog sneller. De R5 omvormer wordt standaard geleverd met All-in-one-3 (AIO3) communicatie module, doormiddel van Bluetooth is de omvormer snel in bedrijf te stellen. De AIO3 beschikt daarnaast ook over Ethernet, Wi-Fi en een display zodat u de omvormer via de app kunt aflezen.

De zeer lage opstartspanning (40V bij de één fase modellen) van de SAJ R5 zorgt er voor dat uw PV-systeem nog sneller teruglevert. De SAJ R5 beschikt over een 150% belastbare mogelijkheid op de DC ingang om overbelasting tegen te gaan. De AC zijde is 110% belastbaar.

Kenmerken SAJ R5

  • Brede range van 1.5K tot 20K
  • Lichtgewicht aluminium behuizing
  • Luxueus design
  • Laag stand-by gebruik
  • Hoog rendement, hoge opbrengst
  • Geluidsarm ontwerp
  • App monitoring en configuratie op afstand
Bekijk in de webshop

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over duurzaamheid

Slim laadmanagement MENNEKES zorgt voor besparing!

Een laadplein met laadstations ontwerpen voor elektrische voertuigen zoals de nieuwe modellen Ford Mustang, Tesla model Y of VW ID4; maar is er dan wel voldoende elektrisch vermogen om alle batterijvoertuigen te kunnen laden? Domweg investeren in een netverzwaring is vaak niet de slimste oplossing.

Lees verder

Razendsnelle ontwikkelingen in e-mobility

Of het nu gaat om vlieg-, vaar- of voertuigen: e-mobility ontwikkelt zich razendsnel. Als we alleen al naar de auto’s kijken, dan zien we dat zowat elk merk auto elektrische typen in het assortiment heeft of ontwikkelt en dat wordt alleen maar meer.

Lees verder

Probleemloos laden van elektrische auto’s bij kantoren en bedrijven

De EVBox BusinessLine was het eerste laadstation van EVBox en is tot op heden nog steeds de bestverkochte. Intussen zijn we al een aantal productgeneraties verder, maar de buitenkant is hetzelfde gebleven, geïnspireerd door de Hollandse tulp. Het bekende laadstation is geschikt voor elke elektrische auto en kan tot 22 kW per connector laden.

Lees verder