Verlengde fabrieksgarantie voor residentiële omvormers van SMA

Bij SMA denken we aan de toekomst. Ontworpen om wel tot 20 jaar of meer mee te gaan, zijn onze kwaliteitssystemen toekomstbestendig.  Zelfs als er onverwacht iets verkeerd zou gaan met uw toestel, blijft u vol vertrouwen. Waarom? Omdat wij uw gemoedsrust verdubbelen!

Klaar voor de toekomst

Al 40 jaar lang bouwt SMA met zijn producten en oplossingen aan de duurzame stroomvoorziening van de toekomst. In de toekomst zult u zelf ook in staat zijn om zonnestroom vrij op de markt te verhandelen. Met het SMA Energy System Home beschikt u over de technische voorwaarden voor die energiemarkt van de toekomst.

Eén systeem: alles van één leverancier

SMA Energy Systems is de perfecte combinatie van hoogwaardige toestellen, intelligente besturing en uitstekende service. Dankzij de modulaire opbouw is een voordelige start mogelijk. Het systeem kan daarna gemakkelijk op elk gewenst moment worden aangepast aan het budget, de vereisten en de veranderende behoeften van uw klant.

Download de SMA Energy Systems HOME brochure

​​​​​​​5Y+5Y

Dubbel zo geruststellend!

Residentiële omvormers van SMA die vanaf 1 april 2021 in bedrijf gesteld zijn in België, Nederland en Luxemburg genieten van 5 jaar volledige fabrieksgarantie* extra, bij productregistratie.

Volgende omvormers komen in aanmerking: Sunny Boy 1.5/2.0/2.5 VL-40, Sunny Boy 3.0-6.0 AV-41, Sunny Tripower 3.0-6.0 AV-40, Sunny Tripower 8.0/10.0 AV-40, Sunny Island 4.4/6.0/8.0 M-13, Sunny Boy Storage 2.5 VL-10 & Sunny Boy Storage 3.7/5.0/6.0 – 10.

*De algemene voorwaarden gelden

U geniet dan ook van 5 jaar extra SMA Smart Connected, de gratis en automatische storingmonitoring.

  • Servicekosten tot 60% verlaagd
  • Reductie van reiskosten
  • Minimale uitvaltijd van het SMA systeem van uw klant
  • Nog 5 jaar gemoedsrust, voor u en uw klant
Ontdek de deelnemende producten

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over duurzaamheid

Slim laadmanagement MENNEKES zorgt voor besparing!

Een laadplein met laadstations ontwerpen voor elektrische voertuigen zoals de nieuwe modellen Ford Mustang, Tesla model Y of VW ID4; maar is er dan wel voldoende elektrisch vermogen om alle batterijvoertuigen te kunnen laden? Domweg investeren in een netverzwaring is vaak niet de slimste oplossing.

Lees verder

Razendsnelle ontwikkelingen in e-mobility

Of het nu gaat om vlieg-, vaar- of voertuigen: e-mobility ontwikkelt zich razendsnel. Als we alleen al naar de auto’s kijken, dan zien we dat zowat elk merk auto elektrische typen in het assortiment heeft of ontwikkelt en dat wordt alleen maar meer.

Lees verder

Probleemloos laden van elektrische auto’s bij kantoren en bedrijven

De EVBox BusinessLine was het eerste laadstation van EVBox en is tot op heden nog steeds de bestverkochte. Intussen zijn we al een aantal productgeneraties verder, maar de buitenkant is hetzelfde gebleven, geïnspireerd door de Hollandse tulp. Het bekende laadstation is geschikt voor elke elektrische auto en kan tot 22 kW per connector laden.

Lees verder