Beperkte ruimte? Gebruik de H-verdeler voor een nette en snelle installatie

De H-verdeler kan worden toegepast om de voeding over bijvoorbeeld armaturen en wandcontactdozen te verdelen. De compacte constructie, de verdeler heeft de vorm van een H, zorgt er voor dat hij weinig ruimte nodig heeft. Hierdoor is de h-verdeler ideaal voor installaties waar beperkte ruimte beschikbaar is zoals bijvoorbeeld in holle wanden, langs kabelgoten en bij verlaagde plafonds. Doordat de kabels parallel lopen kan een snelle en nette installatie worden aangelegd. Uniek is de combinatie met de Schnabl ESD of ESV. Klik deze aan de onderzijde vast en monteer direct op beton of aan een kabelgoot. Als dat geen slim & snel installeren is!

Schroefmontage of snelmontage

De H-verdeler is verkrijgbaar als schroefmontage en als snelmontage variant. De snelmontageproducten zijn te combineren met diverse Schnabl bevestigingscomponenten zodat er bijvoorbeeld direct gemonteerd kan worden op beton, aan een kabelgoot of op een zakleidingplaat. De H-verdeler aan de linkerkant van de afbeelding is de snelmontage variant. De H-verdeler aan de rechterkant is geschikt voor schroefmontage.

Bekijk in de webshop

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over toekomstbestendig installeren

Maintenance free stekerbaar installeren

Elektrische installaties worden steeds complexer, installatietijden staan onder druk en moeten steeds korter worden en er worden steeds hogere eisen gesteld aan de elektrische installatie van woningen en utiliteitsgebouwen. 

Lees verder

Eenvoudig een supersnelle dataverbinding met Gigamedia

De digitalisering gaat razendsnel. Om een eenvoudige en betrouwbare databekabeling aan te leggen, wilt u als installateur de beste producten toepassen. Alles wat IP-gerelateerd is, vindt u in het assortiment van Gigamedia, een merk van Conectis dat in 1996 opgericht is door Rexel.

Lees verder

Bovenop het energieverbruik met de PowerTag

Laadpalen, warmtepompen en zonnepanelen hebben veel impact op energieverbruik. De energieverdeler is het verbindende element waar energieverbruik en opwekking samen komen. Slimmer omgaan met energie begint dan ook bij het Smart Panel.

Lees verder

Installeer nu slimmer met MOBIWAY™

MOBIWAY™ is een herbruikbaar afrolsysteem, waarmee u zonder hulpmiddelen gemakkelijk de kabel kan afrollen. MOBIWAY™ bestaat uit een set herbruikbare flenzen, die u op speciale compacte haspels klikt. Haspel leeg? Klik de flenzen op een nieuwe haspel.

Lees verder

Slim Stekerbaar installeren met Isolectra

Stekerbaar installeren biedt vele voordelen, het bespaart tijd, kosten en vergroot de flexibiliteit van de installatie. Wieland biedt met haar GST18® stekerbare portfolio een ruim assortiment, die u helpen om een installatie slim en snel te realiseren.

Lees verder