BizLine BIZ’kart trekveren

Maak kennis met het BizLine assortiment aan trekveren, die u voorzien van regelrechte toepasbaarheid in vele moeilijke krommingen in buizen en leidingen, zowel bekabeld als ledig. 

Speciaal gemaakt voor de elektricien die van gebruiksgemak voorzien moet zijn om in alle elektrische leidingen een draad van A naar B te kunnen brengen.

Even een kabel bijtrekken in een bestaande (flex)buis? Geen probleem, hiervoor kunt u bij korte afstanden (maximaal 30 meter) de polyester trekveer van 3mm goed inzetten, waarbij u zelfs bij enkele krommingen onderweg met gemak doorheen komt.

Haal alleen datgeen uit de BIZ’kart behuizing qua aantal meters dat u nodig heeft voor het toepassen van de trekveer en laat de rest netjes opgeborgen zitten in de houder. Wel zo gemakkelijk en u voorkomt eventuele kleine ongelukken die op de loer liggen.

Waar traditionele stalen trekveren het vaak op al korte afstand in krommingen het laten afweten, zal de trekveer van Bizline doorslaggevend zijn in zowel afstand, toepasbaarheid en gebruikersgemak. Daarnaast zorgt de trekveer dankzij zijn esthetische design voor een positieve aanblik bij uw klanten.

Enkele voordelen van een polyester trekveer:

  • Geen vormgeheugen;
  • Lange levensduur;
  • Weinig risico van breken;
  • Roest niet;
  • Geen gevaar op kortsluiting;
  • Licht van gewicht;
  • Gemakkelijk draadtrekken door bochten, ook bij flexibele buis
props.field_video &&

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over installatietechniek

ABL Professional en Hightech – excellence by design

De oprichter van ABL, Albert Büttner, vond in 1925 de SCHUKO-stekker uit. Hiermee definieerde hij een nieuwe standaard voor stekkers. De ABL-producten van de Professional- en Hightech-series zijn het zinnebeeld van moderne stekkers. Nieuwe materialen, zoals de sterk belastbare kunststofsoort Elamid, zorgen voor een lange levensduur en zijn bestand tegen de hoogste mechanische belasting.

Lees verder

Busch-Welcome® IP touch 7 en 10”

De Welcome IP touch van ABB is een bedieningspaneel voor deurcommunicatie met uitgebreide mogelijkheden en eigenschappen, zoals een ruimtetemperatuursensor en -controller, een inductielus voor gehoorapparaten en optionele integratie van IP-camera’s. 

Lees verder

Stekerbaar installeren in beton

Stekerbaar installeren in beton was nooit een optie. Toch was er zeker behoefte aan. Daarom heeft Attema samen met een aantal partijen uit de praktijk een snellere, eenvoudige installatiemethode voor (prefab) betonnen wanden en vloeren ontwikkeld. Hiermee valt bij grotere woningbouwprojecten flink wat tijdwinst te behalen.

Lees verder

Het belang van het (selectief) koppelen van rookmelders

Per 1 juli 2022 zijn rookmelders niet alleen verplicht voor nieuwbouwwoningen, maar ook voor bestaande bouw (gerealiseerd voor 2003). In de praktijk komt de wetswijziging erop neer dat iedere bouwlaag vanaf dat moment een rookmelder moet hebben. Maar wat is nou de beste rookmelder? Wij helpen u met uw keuze.

Lees verder

Integreer een verwarmingssysteem in Niko Home Control

Met Niko Home Control monitort u nu ook het verwarmingssysteem vanaf één centrale plek. U bedient de essentiële functies van het verwarmingssysteem van partnermerken zoals NIBE, Vaillant, Mitsubishi, Daikin en Danfoss. Plaats de verwarming functies in een NHC-routine voor meer comfort.

Lees verder

Kosten besparen met Rexel MessageService 3.1

Rexel biedt een breed scala aan digitale oplossingen waarmee u inkoop-, administratie- en logistieke kosten fors kunt verlagen. Naast de webshop en app, kunt u gebruikmaken van slimme digitale koppelingen zoals MessageService 3.1.

Lees verder

De slimme inbouwdimmer van KlikAanKlikUit

De fraaie vlakke 40cm hoge DTD-convectoren met top-uitblaas zijn er tegenwoordig ook in 20 cm hoge uitvoering. Allemaal stand-alone in te zetten maar -eventueel veel later- ook eenvoudig om te zetten naar een elektrische systeemverwarming.

Lees verder