BizLine BIZ’kart trekveren

Maak kennis met het BizLine assortiment aan trekveren, die u voorzien van regelrechte toepasbaarheid in vele moeilijke krommingen in buizen en leidingen, zowel bekabeld als ledig. 

Speciaal gemaakt voor de elektricien die van gebruiksgemak voorzien moet zijn om in alle elektrische leidingen een draad van A naar B te kunnen brengen.

Even een kabel bijtrekken in een bestaande (flex)buis? Geen probleem, hiervoor kunt u bij korte afstanden (maximaal 30 meter) de polyester trekveer van 3mm goed inzetten, waarbij u zelfs bij enkele krommingen onderweg met gemak doorheen komt.

Haal alleen datgeen uit de BIZ’kart behuizing qua aantal meters dat u nodig heeft voor het toepassen van de trekveer en laat de rest netjes opgeborgen zitten in de houder. Wel zo gemakkelijk en u voorkomt eventuele kleine ongelukken die op de loer liggen.

Waar traditionele stalen trekveren het vaak op al korte afstand in krommingen het laten afweten, zal de trekveer van Bizline doorslaggevend zijn in zowel afstand, toepasbaarheid en gebruikersgemak. Daarnaast zorgt de trekveer dankzij zijn esthetische design voor een positieve aanblik bij uw klanten.

Enkele voordelen van een polyester trekveer:

  • Geen vormgeheugen;
  • Lange levensduur;
  • Weinig risico van breken;
  • Roest niet;
  • Geen gevaar op kortsluiting;
  • Licht van gewicht;
  • Gemakkelijk draadtrekken door bochten, ook bij flexibele buis
props.field_video &&

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over installatietechniek

Toekomstbestendig led dimmen

Het dimmen van ledverlichting levert nog regelmatig problemen op. Goed dimbare verlichting begint bij de juiste dimbare lampen, maar wat zijn de mogelijkheden daarna en hoe creëert u een toekomstbestendige installatie?

Lees verder

Buitenopstellingskasten – In weer en wind

Zonder energie staat alles stil en stroom is overal nodig, ook op buitenlocaties. Met ons aanbod buitenopstellingskasten bieden we oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen in de buitenlucht: bijvoorbeeld bij een zonnepark, een laadplein, een jachthaven of op een vakantiepark.

Lees verder

DALI-LINK - de intelligente DALI lichtsturing

Een praktisch lichtbesturingssysteem dat ook eenvoudig achteraf geïnstalleerd en uitgebreid kan worden. Met een DALI-LINK voeding, een DALI-LINK multisensor en een DALI-LINK viervoudige drukknop interface - met geïntegreerde Bluetooth-gateway - kan al eenvoudig een DALI lichtsturing over meerdere ruimtes worden gerealiseerd.

Lees verder

100% Winstalleren met Attema

100% Winstalleren® is het onderhoudsvrije stekerbare installatiesysteem, gebaseerd op voorbedrade centraaldozen in combinatie met prefab gemonteerd schakelmateriaal en een stekerbare groepenkast.

Lees verder