BizLine BIZ’kart trekveren

Maak kennis met het BizLine assortiment aan trekveren, die u voorzien van regelrechte toepasbaarheid in vele moeilijke krommingen in buizen en leidingen, zowel bekabeld als ledig. 

Speciaal gemaakt voor de elektricien die van gebruiksgemak voorzien moet zijn om in alle elektrische leidingen een draad van A naar B te kunnen brengen.

Even een kabel bijtrekken in een bestaande (flex)buis? Geen probleem, hiervoor kunt u bij korte afstanden (maximaal 30 meter) de polyester trekveer van 3mm goed inzetten, waarbij u zelfs bij enkele krommingen onderweg met gemak doorheen komt.

Haal alleen datgeen uit de BIZ’kart behuizing qua aantal meters dat u nodig heeft voor het toepassen van de trekveer en laat de rest netjes opgeborgen zitten in de houder. Wel zo gemakkelijk en u voorkomt eventuele kleine ongelukken die op de loer liggen.

Waar traditionele stalen trekveren het vaak op al korte afstand in krommingen het laten afweten, zal de trekveer van Bizline doorslaggevend zijn in zowel afstand, toepasbaarheid en gebruikersgemak. Daarnaast zorgt de trekveer dankzij zijn esthetische design voor een positieve aanblik bij uw klanten.

Enkele voordelen van een polyester trekveer:

  • Geen vormgeheugen;
  • Lange levensduur;
  • Weinig risico van breken;
  • Roest niet;
  • Geen gevaar op kortsluiting;
  • Licht van gewicht;
  • Gemakkelijk draadtrekken door bochten, ook bij flexibele buis
props.field_video &&

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over installatietechniek

Busch-free@home® flex

Busch-free@home® flex verandert elke willekeurige ruimte in huis in een slimme ruimte, om verlichting en zonwering met één druk op de knop op via een app te bedienen.  Busch-free@home® flex geeft bewoners de mogelijkheid om het systeem op elk moment te upgraden naar een compleet Smart Home met Busch-free@home®. Slim bedacht.

Lees verder

Uitdagingen bouwsector: snelheid biedt tegenwicht

De bouwsector staat voor grote uitdagingen. Onder andere de krappe arbeidsmarkt en toenemende materiaalkosten zorgen voor een verhoogde werkdruk en een overvolle planning. Tijd, of beter gezegd: tijdbesparing, speelt hierin een belangrijke rol. Zo ook in het bevestigen van pijpbeugels, draden en buizen. 

Lees verder