Bovenop het energieverbruik met de PowerTag

Laadpalen, warmtepompen en zonnepanelen hebben veel impact op energieverbruik. De energieverdeler is het verbindende element waar energieverbruik en opwekking samen komen. Slimmer omgaan met energie begint dan ook bij het Smart Panel.

Op tijd ingrijpen

De vraag naar elektriciteit neemt toe. We worden steeds afhankelijker van elektriciteit en onze leefomgeving kent steeds meer zware apparatuur. Daarmee wordt het belang van een goede stroomkwaliteit steeds groter. Het bewaken van de stroomkwaliteit begint met inzicht in het energieverbruik. Alleen wanneer dat wordt gemeten kan worden ingegrepen als dat nodig is.

Verlagen van bedrijfsrisico’s

De PowerTag geeft uw klant inzicht in het energieverbruik van zijn onderneming en helpt bij het verlagen van bedrijfsrisico’s. Zo wordt uw klant via de app en e-mail gewaarschuwd bij het trippen of afschakelen van groepen in zijn elektrische installatie. Ook wanneer er abnormale waarden worden geconstateerd, wordt de gebruiker gealarmeerd. Zo geeft de PowerTag uw klant de volledige controle over zijn (slimme) verdeler en worden risico’s tot een minimum beperkt. Deze compacte energiemeter kan op elke verdeler worden geplaatst, ongeacht welk merk automaten er is gemonteerd.

Compact en flexibel ontwerp

Dankzij de compacte afmetingen kan de PowerTag probleemloos op iedere (aardlek)-automaat of aardlekschakelaar worden gemonteerd. De geïnstalleerde PowerTags nemen dus geen extra ruimte in op de DIN-rail. Dankzij het veelzijdige ontwerp is de PowerTag ook toe te passen in bestaande installaties. Om de PowerTags uit te lezen is ook de communicatiemodule (PowerTag Link C) benodigd.

Eenvoudige installatie in slechts drie stappen

  1. Installeer de PowerTag op de automaat. Vervolgens monteert u de PowerTag Link C op de DIN-rail.
  2. Met de eSetup for Electrician app, configureert u de verdeler van jouw klant via uw mobiele telefoon.
  3. De klant installeert de Facility Expert SB app en heeft direct inzicht in zijn elektrische installatie.

Green premium product

Met de PowerTag kiest u voor een product dat het Green Premium milieulabel van Schneider Electric heeft. Dat houdt in dat het product volledig te recyclen is en u bovendien eenvoudig de carbon footprint van het product kunt berekenen.

Duurzaamste bedrijf ter wereld

Dit voorjaar is Schneider Electric door Corporate Knights uitgeroepen tot het meest duurzame bedrijf ter wereld. U werkt dus niet alleen aan de verduurzaming van huizen en energiedistributie. Met Resi9 en alle andere producten van Schneider Electric werkt u ook nog eens mét het meest duurzame bedrijf ter wereld.

Kies voor de PowerTag en Schneider Electric voor de meest duurzame oplossing en maak iedere verdeler slim!

Bekijk in de webshop
props.field_video &&

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Lees meer over toekomstbestendig installeren

Maintenance free stekerbaar installeren

Elektrische installaties worden steeds complexer, installatietijden staan onder druk en moeten steeds korter worden en er worden steeds hogere eisen gesteld aan de elektrische installatie van woningen en utiliteitsgebouwen. 

Lees verder

Eenvoudig een supersnelle dataverbinding met Gigamedia

De digitalisering gaat razendsnel. Om een eenvoudige en betrouwbare databekabeling aan te leggen, wilt u als installateur de beste producten toepassen. Alles wat IP-gerelateerd is, vindt u in het assortiment van Gigamedia, een merk van Conectis dat in 1996 opgericht is door Rexel.

Lees verder

Installeer nu slimmer met MOBIWAY™

MOBIWAY™ is een herbruikbaar afrolsysteem, waarmee u zonder hulpmiddelen gemakkelijk de kabel kan afrollen. MOBIWAY™ bestaat uit een set herbruikbare flenzen, die u op speciale compacte haspels klikt. Haspel leeg? Klik de flenzen op een nieuwe haspel.

Lees verder

Slim Stekerbaar installeren met Isolectra

Stekerbaar installeren biedt vele voordelen, het bespaart tijd, kosten en vergroot de flexibiliteit van de installatie. Wieland biedt met haar GST18® stekerbare portfolio een ruim assortiment, die u helpen om een installatie slim en snel te realiseren.

Lees verder