Een perfecte stekerbare elektrische installatie – met WINSTA®

WINSTA® is hét stekerbare installatie-systeem dat optimaal voldoet aan de strenge eisen van stekerbare gebouwinstallaties en heeft het grootste aanbod voor stekerbaar installeren. WINSTA® van WAGO maakt een snelle, veilige en foutloze elektrische installatie mogelijk. Dit geldt ook voor andere toepassingen, bijvoorbeeld in de scheepsbouw, in de spoorwegtechniek of in de industrie.

Het stekerbare WINSTA® systeem wordt veel gebruikt waar delen van de installaties repeterend worden uitgevoerd. Door de geconfectioneerde systeemoplossing worden montagetijden verkort en faalkosten aanzienlijk verminderd.

Ook leverbaar in ronde uitvoering: WINSTA® RD

De ronde connectoren zijn ideaal voor de installatie in lege buizen zoals deze bij de bouw van prefab huizen worden gebruikt. De geconfectioneerde kabels van de WINSTA® RD-productfamilie passen dankzij de ronde vorm eenvoudig in installatiebuizen en boorgaten.

props.field_video &&

Alle voordelen in een oogopslag:

  • 100% onderhoudsvrije installatie (maintenance free gecertificeerd).
  • Toegestaan in gesloten wanden en plafonds - conform NEN NPR 5310 praktijkrichtlijn.
  • Push-in CAGE CLAMP®-veeraansluittechniek.
  • Het grootste aanbod aan stekerbare producten.
  • Leverbaar in ronde uitvoering.
  • Bescherming tegen verkeerd insteken (fail-safe-bescherming).
  • Leverbaar met verdeeldozen.
  • Forse besparing op montagetijd.
  • Minder faalkosten.
  • Duurzaam en circulaire oplossing (demontabel).
Bekijk het assortiment in de webshop

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over toekomstbestendig installeren

Maintenance free stekerbaar installeren

Elektrische installaties worden steeds complexer, installatietijden staan onder druk en moeten steeds korter worden en er worden steeds hogere eisen gesteld aan de elektrische installatie van woningen en utiliteitsgebouwen. 

Lees verder

Eenvoudig een supersnelle dataverbinding met Gigamedia

De digitalisering gaat razendsnel. Om een eenvoudige en betrouwbare databekabeling aan te leggen, wilt u als installateur de beste producten toepassen. Alles wat IP-gerelateerd is, vindt u in het assortiment van Gigamedia, een merk van Conectis dat in 1996 opgericht is door Rexel.

Lees verder

Bovenop het energieverbruik met de PowerTag

Laadpalen, warmtepompen en zonnepanelen hebben veel impact op energieverbruik. De energieverdeler is het verbindende element waar energieverbruik en opwekking samen komen. Slimmer omgaan met energie begint dan ook bij het Smart Panel.

Lees verder

Installeer nu slimmer met MOBIWAY™

MOBIWAY™ is een herbruikbaar afrolsysteem, waarmee u zonder hulpmiddelen gemakkelijk de kabel kan afrollen. MOBIWAY™ bestaat uit een set herbruikbare flenzen, die u op speciale compacte haspels klikt. Haspel leeg? Klik de flenzen op een nieuwe haspel.

Lees verder

Slim Stekerbaar installeren met Isolectra

Stekerbaar installeren biedt vele voordelen, het bespaart tijd, kosten en vergroot de flexibiliteit van de installatie. Wieland biedt met haar GST18® stekerbare portfolio een ruim assortiment, die u helpen om een installatie slim en snel te realiseren.

Lees verder