Installeer nu slimmer met MOBIWAY™

MOBIWAY™ is een herbruikbaar afrolsysteem, waarmee u zonder hulpmiddelen gemakkelijk de kabel kan afrollen. MOBIWAY™ bestaat uit een set herbruikbare flenzen, die u op speciale compacte haspels klikt. Haspel leeg? Klik de flenzen op een nieuwe haspel.

Voordeel voor de installateur

Er bestaan vele hulpmiddelen om haspels af te rollen. Vaak zijn ze log, weinig flexibel en staan ze tijdens vervoer in de weg.  MOBIWAY™ is juist heel flexibel, licht en neemt weinig ruimte in. De haspels zijn vele malen lichter dan traditionele haspels en geven een betere bescherming tegen beschadiging van kabel die in folie of karton is verpakt. Dankzij MOBIWAY™ kunt u kabels makkelijk afrollen, ook in moeilijke omstandigheden, zoals kleine ruimtes of hoogwerkers. Dankzij de geïntegreerde handvatten is het systeem gemakkelijk draagbaar.

De MOBIWAY™-haspels

  • Met handige nieuwe lengtes van 125 en 175m, afhankelijk van de doorsnede van de kabel – dankzij deze nieuwe lengtes heeft u minder restlengtes.
  • Makkelijk te verplaatsen dankzij de geïntegreerde handgreep.
  • Lager gewicht dan traditionele haspels.
  • De haspels zijn stapelbaar en schuiven niet weg.
  • Haspels zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

Een set opklikbare MOBIWAY™ flenzen

Multifunctionele handgrepen met:

  • Transportfunctie: makkelijk te dragen door 1 of 2 personen.
  • Afrolfunctie: eenvoudig te positioneren in de richting van het trekken van de kabel en compact genoeg voor gebruik in hoogwerkers.
  • 3 jaar garantie op de MOBIWAY™ flenzen.
Bekijk de producten in de webshop
props.field_video &&

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over toekomstbestendig installeren

Maintenance free stekerbaar installeren

Elektrische installaties worden steeds complexer, installatietijden staan onder druk en moeten steeds korter worden en er worden steeds hogere eisen gesteld aan de elektrische installatie van woningen en utiliteitsgebouwen. 

Lees verder

Eenvoudig een supersnelle dataverbinding met Gigamedia

De digitalisering gaat razendsnel. Om een eenvoudige en betrouwbare databekabeling aan te leggen, wilt u als installateur de beste producten toepassen. Alles wat IP-gerelateerd is, vindt u in het assortiment van Gigamedia, een merk van Conectis dat in 1996 opgericht is door Rexel.

Lees verder

Bovenop het energieverbruik met de PowerTag

Laadpalen, warmtepompen en zonnepanelen hebben veel impact op energieverbruik. De energieverdeler is het verbindende element waar energieverbruik en opwekking samen komen. Slimmer omgaan met energie begint dan ook bij het Smart Panel.

Lees verder

Slim Stekerbaar installeren met Isolectra

Stekerbaar installeren biedt vele voordelen, het bespaart tijd, kosten en vergroot de flexibiliteit van de installatie. Wieland biedt met haar GST18® stekerbare portfolio een ruim assortiment, die u helpen om een installatie slim en snel te realiseren.

Lees verder