Maintenance free stekerbaar installeren

Stekerbaar installeren met WAGO WINSTA® bespaart geld en montagetijd!

Elektrische installaties worden steeds complexer, installatietijden staan onder druk en moeten steeds korter worden en er worden steeds hogere eisen gesteld aan de elektrische installatie van woningen en utiliteitsgebouwen. Aanleggen, uitbreiden of wijzigen van de installatie moet snel en eenvoudig kunnen worden uitgevoerd.

Efficiënt en flexibel en onderhoudsvrij

Hierdoor is er een groeiende behoefte aan eenvoudige, efficiënte en flexibele installatietechnieken. Ook worden Plug & Play-oplossingen bij elektrische installaties steeds belangrijker, aangezien hierdoor de benodigde installatietijd tot een minimum wordt beperkt en de installatie kosten enorm afnemen. Het WINSTA®-systeem vormt hierbij de elektrische interface tussen de energievoorziening, de energieverdeling en de verbruikers en integreert tegelijkertijd de informatietechniek (buskabels in de gebouwautomatisering). Dankzij het WINSTA®-systeem, dat alle elektrische componenten met elkaar verbindt, bereikt een modern gebouw een hoge mate aan flexibiliteit en duurzaamheid, en voldoet zo aan de huidige normen en standaards voor gebouwautomatisering.

props.field_video &&

Maintenance Free gecertificeerd

WINSTA® van WAGO is als enige Maintenance Free gecertificeerd middels BS 5733:2010. Dit betekent dat WINSTA® toegestaan is in gesloten wanden en plafonds. Met WINSTA® kan er stekerbaar geïnstalleerd worden volgens de NEN NPR 5310 Praktijkrichtlijn. WINSTA® is 100% stekerbaar en 100% onderhoudsvrij.

Duurzaam

Het WINSTA®-systeem is niet alleen eenvoudig om in elkaar te steken, maar bij wijzigingen in de elektrische installatie kunnen de verschillende componenten net zo eenvoudig weer worden gedemonteerd en hergebruikt. Hiermee ontstaat er een duurzame en flexibele installatie welke op de toekomst is voorbereid.

Voordelen voor de installateur

Voor de installateur is er steeds meer behoefte aan goede prefab-oplossingen. Goed gekwalificeerd personeel is er gewoon te weinig en de kosten van goed personeel is hoog. De stekerbare oplossingen van het WAGO WINSTA®-systeem maken het installeren efficiënter en leveren forse besparingen op tijdens het hele ontwerp en installatieproces.

Bekijk het assortiment in de webshop

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over toekomstbestendig installeren

Eenvoudig een supersnelle dataverbinding met Gigamedia

De digitalisering gaat razendsnel. Om een eenvoudige en betrouwbare databekabeling aan te leggen, wilt u als installateur de beste producten toepassen. Alles wat IP-gerelateerd is, vindt u in het assortiment van Gigamedia, een merk van Conectis dat in 1996 opgericht is door Rexel.

Lees verder

Bovenop het energieverbruik met de PowerTag

Laadpalen, warmtepompen en zonnepanelen hebben veel impact op energieverbruik. De energieverdeler is het verbindende element waar energieverbruik en opwekking samen komen. Slimmer omgaan met energie begint dan ook bij het Smart Panel.

Lees verder

Installeer nu slimmer met MOBIWAY™

MOBIWAY™ is een herbruikbaar afrolsysteem, waarmee u zonder hulpmiddelen gemakkelijk de kabel kan afrollen. MOBIWAY™ bestaat uit een set herbruikbare flenzen, die u op speciale compacte haspels klikt. Haspel leeg? Klik de flenzen op een nieuwe haspel.

Lees verder

Slim Stekerbaar installeren met Isolectra

Stekerbaar installeren biedt vele voordelen, het bespaart tijd, kosten en vergroot de flexibiliteit van de installatie. Wieland biedt met haar GST18® stekerbare portfolio een ruim assortiment, die u helpen om een installatie slim en snel te realiseren.

Lees verder