Ongestoord voetbal kijken tijdens het EK met snel internet!

Voor het eenvoudig realiseren van meerdere aansluitingen voor een goede internetverbinding gebruikt u de CAS8 netwerk switch van Hirschmann. Vier van de acht poorten zijn geschikt voor het voeden van externe apparatuur via het Power over Ethernet protocol (PoE).

 

Deze moderne netwerk switch beschikt over acht poorten en is ideaal voor middelgrote netwerken. De switch heeft een interne energiezuinige adapter en Quality of Service (inschakelbaar). Met de middelste van de 3 ingebouwde profielen: (standaard, prioriteitsprofiel (geef bepaald verkeer voorrang) en VLAN profiel) kunt u instellen dat u voorrang geeft aan VoIP en streaming.

Dankzij het plug & play design kunt u eenvoudig uw apparatuur aansluiten op een thuisnetwerk.
Deze internet switch volgt de CAT6 specificatie, wat betekent dat deze gebruikt kan worden in netwerken tot 1000 Mbit/s (Gigabit netwerken). Uiteraard kan deze switch ook uitstekend gebruikt worden in CAT5 (tot 100Mbit/s) netwerken. Aangezien veel providers in Nederland steeds hogere internetsnelheden aanbieden is het aan te bevelen een CAT6 internetswitch te gebruiken. Power over Ethernet maakt het installeren van nieuwe of uitbreiden van bestaande netwerken veel eenvoudiger en goedkoper in omgevingen waar het te duur of te ingewikkeld is om nieuwe voedingskabels aan te leggen. 

Power over Ethernet (PoE) maakt het installeren van nieuwe of het uitbreiden van bestaande netwerken veel eenvoudiger en goedkoper in omgevingen waar het te duur of te ingewikkeld is om nieuwe voedingskabels aan te leggen. Het zorgt er daarnaast voor dat er naast internet ook stroom door de kabel wordt meegestuurd. Hierdoor heeft een PoE ondersteunend apparaat geen stroomkabel of stopcontact meer nodig. De PoE switch heeft aan de achterzijde een schakelaar waarmee u per poort kunt instellen of deze wel of geen stroom aan de aangesloten kabel moet meegeven. Zo kunt u ook netwerkapparatuur aansluiten die PoE niet ondersteunt.

Voordelen:

  • PoE switch met 8 LAN-poorten
  • 4 PoE-ondersteunende poorten
  • PoE bereik tot 200 meter
  • Snelheid tot wel 1000 Mbps (1 Gigabit)
  • Voorzien van schakelaar aan de achterkant
  • Plug & Play, geen installatie vereist
  • Detecteert automatisch ingeschakelde apparaten (Powered Devices) en het energieverbruik
Bekijk in de webshop

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over toekomstbestendig installeren

Maintenance free stekerbaar installeren

Elektrische installaties worden steeds complexer, installatietijden staan onder druk en moeten steeds korter worden en er worden steeds hogere eisen gesteld aan de elektrische installatie van woningen en utiliteitsgebouwen. 

Lees verder

Eenvoudig een supersnelle dataverbinding met Gigamedia

De digitalisering gaat razendsnel. Om een eenvoudige en betrouwbare databekabeling aan te leggen, wilt u als installateur de beste producten toepassen. Alles wat IP-gerelateerd is, vindt u in het assortiment van Gigamedia, een merk van Conectis dat in 1996 opgericht is door Rexel.

Lees verder

Bovenop het energieverbruik met de PowerTag

Laadpalen, warmtepompen en zonnepanelen hebben veel impact op energieverbruik. De energieverdeler is het verbindende element waar energieverbruik en opwekking samen komen. Slimmer omgaan met energie begint dan ook bij het Smart Panel.

Lees verder

Installeer nu slimmer met MOBIWAY™

MOBIWAY™ is een herbruikbaar afrolsysteem, waarmee u zonder hulpmiddelen gemakkelijk de kabel kan afrollen. MOBIWAY™ bestaat uit een set herbruikbare flenzen, die u op speciale compacte haspels klikt. Haspel leeg? Klik de flenzen op een nieuwe haspel.

Lees verder

Slim Stekerbaar installeren met Isolectra

Stekerbaar installeren biedt vele voordelen, het bespaart tijd, kosten en vergroot de flexibiliteit van de installatie. Wieland biedt met haar GST18® stekerbare portfolio een ruim assortiment, die u helpen om een installatie slim en snel te realiseren.

Lees verder