Slim Stekerbaar installeren met Isolectra

Stekerbaar installeren biedt vele voordelen, het bespaart tijd, kosten en vergroot de flexibiliteit van de installatie. Wieland biedt met haar GST18® stekerbare portfolio een ruim assortiment, die u helpen om een installatie slim en snel te realiseren.

Slim Stekerbaar installeren voor elk project in de utiliteitsbouw en woningbouw

Stekerbaar installeren is niet alleen uitstekend geschikt voor utiliteitsprojecten, maar ook voor de woningbouw. Door schaarste aan technisch geschoold personeel en de tijd waarin installaties opgeleverd moeten worden is stekerbaar installeren voor veel projecten een slimme keuze.

U heeft geen losse snoeren, kabeldozen en lasdoppen meer met Wieland GST18®, de kabels zijn al voorzien van connectoren en op de juiste lengte en de verdeler is al voorgemonteerd. Als er iets moet worden aangepast of uitgebreid, dan is het heel eenvoudig om de verschillende componenten te demonteren en te hergebruiken. Isolectra biedt met het brede Wieland GST18® stekerbare portfolio een oplossing voor ieder project.

Bekijk de producten in de webshop
props.field_video &&

Documentatie

Wilt u ook profiteren van een slimme, snelle, efficiënte stekerbare Wieland GST18® installatie? Download dan de onderstaande PDF's.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over toekomstbestendig installeren

Maintenance free stekerbaar installeren

Elektrische installaties worden steeds complexer, installatietijden staan onder druk en moeten steeds korter worden en er worden steeds hogere eisen gesteld aan de elektrische installatie van woningen en utiliteitsgebouwen. 

Lees verder

Eenvoudig een supersnelle dataverbinding met Gigamedia

De digitalisering gaat razendsnel. Om een eenvoudige en betrouwbare databekabeling aan te leggen, wilt u als installateur de beste producten toepassen. Alles wat IP-gerelateerd is, vindt u in het assortiment van Gigamedia, een merk van Conectis dat in 1996 opgericht is door Rexel.

Lees verder

Bovenop het energieverbruik met de PowerTag

Laadpalen, warmtepompen en zonnepanelen hebben veel impact op energieverbruik. De energieverdeler is het verbindende element waar energieverbruik en opwekking samen komen. Slimmer omgaan met energie begint dan ook bij het Smart Panel.

Lees verder

Installeer nu slimmer met MOBIWAY™

MOBIWAY™ is een herbruikbaar afrolsysteem, waarmee u zonder hulpmiddelen gemakkelijk de kabel kan afrollen. MOBIWAY™ bestaat uit een set herbruikbare flenzen, die u op speciale compacte haspels klikt. Haspel leeg? Klik de flenzen op een nieuwe haspel.

Lees verder