Snel en gemakkelijk (LED) armaturen monteren met de Adels T-splitter

Voor het aansluiten van (LED) armaturen heeft Adels-Contact een T-splitter in het assortiment. Met deze T-splitter kunt u gemakkelijk en snel armaturen monteren. De splitter is voorzien van Adels AC166 connectoren (male/female) voor stekerbaar installeren waardoor verschillende armaturen eenvoudig gekoppeld kunnen worden, het scheelt aanzienlijk in de montagetijd. 

5 polige variant

Uniek is de 5-polige variant, voor een eenvoudige installatie van DALI aangestuurde armaturen.

De T-splitter is voorzien van 30 cm aansluitsnoer inclusief vergrendeling en verkrijgbaar in de volgende varianten:

Op zoek naar een specifieke uitvoering voor een project? Neem dan gerust contact op met uw Rexel-contactpersoon of Hemmink. Vraag dan ook naar de mogelijkheden als 2-polig DALI wordt toegepast.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over toekomstbestendig installeren

Maintenance free stekerbaar installeren

Elektrische installaties worden steeds complexer, installatietijden staan onder druk en moeten steeds korter worden en er worden steeds hogere eisen gesteld aan de elektrische installatie van woningen en utiliteitsgebouwen. 

Lees verder

Eenvoudig een supersnelle dataverbinding met Gigamedia

De digitalisering gaat razendsnel. Om een eenvoudige en betrouwbare databekabeling aan te leggen, wilt u als installateur de beste producten toepassen. Alles wat IP-gerelateerd is, vindt u in het assortiment van Gigamedia, een merk van Conectis dat in 1996 opgericht is door Rexel.

Lees verder

Bovenop het energieverbruik met de PowerTag

Laadpalen, warmtepompen en zonnepanelen hebben veel impact op energieverbruik. De energieverdeler is het verbindende element waar energieverbruik en opwekking samen komen. Slimmer omgaan met energie begint dan ook bij het Smart Panel.

Lees verder

Installeer nu slimmer met MOBIWAY™

MOBIWAY™ is een herbruikbaar afrolsysteem, waarmee u zonder hulpmiddelen gemakkelijk de kabel kan afrollen. MOBIWAY™ bestaat uit een set herbruikbare flenzen, die u op speciale compacte haspels klikt. Haspel leeg? Klik de flenzen op een nieuwe haspel.

Lees verder

Slim Stekerbaar installeren met Isolectra

Stekerbaar installeren biedt vele voordelen, het bespaart tijd, kosten en vergroot de flexibiliteit van de installatie. Wieland biedt met haar GST18® stekerbare portfolio een ruim assortiment, die u helpen om een installatie slim en snel te realiseren.

Lees verder