De nieuwe generatie LEDVANCE Damp Proof IP65 armaturen

De nieuwe generatie LEDVANCE Damp Proof IP65 heeft een verbeterde levensduur van 70.000 uur (L70). Er zijn nu ook versies met een lichtstroom van 8.000 lm en 11.000 lm voor toepassingen met zeer hoge plafonds. LEDVANCE geeft 5 jaar garantie.

LEDVANCE introduceert Damp Proof IP65 GEN 2 armaturen, met vele verbeteringen, zoals een toegenomen levensduur tot 70.000 uur (L70). Daarnaast zijn er nu versies met een lichtstroom van 8.000 lm en zelfs 11.000 lm voor toepassingen met zeer hoge plafonds. De beschikbare lichtkleuren is uitgebreid met 3.000K, naast 4.000K en 6.500K. Het flikkerpercentage ligt nu onder de 10% en de kleurconsistentie op 4 SDCM.

De klassieke vochtbestendige armaturen van LEDVANCE worden geleverd in 2 lengten, 1,2 en 1,5 meter, en in vele verschillende versies die een uitstekend lichtrendement leveren in een robuuste (IK08) en vochtbestendige (IP65) behuizing van polycarbonaat. De inbegrepen uitgebreide montage- en ophangaccessoires maken flexibele installatie in vrijwel elke standaard toepassing mogelijk.

De LEDVANCE DAMP PROOF IP65 Gen2 armaturen zijn beschikbaar in On/Off, DALI en versies voor noodverlichting.

props.field_video &&

Toepassingsgebieden

Tot negen meter hoge plafonds, stof en vocht, en een gebrek aan daglicht zijn uitdagingen die armaturen in fabrieken en magazijnen moeten overwinnen. En verticale verlichting is, zeker in hoge magazijnen, uiterst belangrijk, zodat etiketten op schappen en goederen snel en foutloos kunnen worden gelezen. Met hun lichtstroom tot 11.000 lm zijn de nieuwe LEDVANCE DAMP PROOF IP65 Gen2 ideaal voor deze taak.

Aan assemblagelijnen moet urenlang nauwkeurig werk worden verricht, vaak zonder natuurlijk daglicht. De lichtkwaliteit speelt dus een cruciale rol. Met hun lage flikkerpercentage van minder dan 10% en hun hoge kleurconsistentie van SDMC < 4 zijn de DAMP PROOF GEN 2 armaturen ook uiterst overtuigend op dit punt. Dit stelt werknemers in staat urenlang veilig te werken zonder moe te worden.

Verlichting is voor zowel de oriëntatie als de veiligheid van voertuigen cruciaal op parkeerplaatsen. En een hoog niveau van verlichting schrikt criminele activiteiten af. Lange bedrijfstijden vereisen echter ook maximale energie-efficiëntie en lange onderhoudsintervallen. DAMP PROOF GEN 2 voldoet aan al deze voorwaarden, met een rendement van maximaal 135 lm/W en een levensduur tot 70.000 uur (L70).

Of ze nu worden blootgesteld aan stof, damp of vocht, de robuuste DAMP PROOF GEN 2 armaturen van LEDVANCE zijn in werkplaatsen in hun element. Want dankzij de IP65-beschermingsgraad werken ze betrouwbaar, zelfs onder nadelige omgevingsomstandigheden, en door hun IK08-beschermingsgraad zijn ze schokbestendig. U kunt op deze sterke armaturen vertrouwen. LEDVANCE geeft tot 5 jaar garantie.

Installatie

LEDVANCE DAMP PROOF IP65 GEN 2 armaturen zijn zeer eenvoudig en snel te installeren. Het aanpassingsbereik voor de montageklemmen is zo groot, dat bestaande montagegaten vaak nog kunnen worden gebruikt. De inbegrepen veelzijdige montage- en ophangaccessoires maken de montage bijzonder flexibel. En de gereedschapsvrije stroomaansluiting en snel te openen roestvrij stalen bevestigingen bieden veel installatiegemak.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over verlichting

Philips 'Perfect Fit': uw 3D geprinte downlighter

3D-geprinte armaturen zijn de toekomst als u een (renovatie)verlichtingsoplossing op maat zoekt die volledig voldoet aan uw exacte wensen. U bespaart niet alleen geld, maar ook een boel gedoe. De downlights zijn bovendien gemaakt van polycarbonaat dat kan worden gerecycled. Zo draagt u ook nog eens bij aan het milieu.

Lees verder

Naveo®Pro: slimme oplossing voor noodverlichtingsmanagement

Of u gebouwbeheerder, -eigenaar, eindgebruiker of installateur bent -  één onderwerp staat bijna dagelijks bovenaan de agenda: efficiëntie. Die efficiëntie mag echter niet ten koste gaan van veiligheid. Met Naveo®Pro biedt ABB een oplossing voor noodverlichtingsinstallaties die veiligheid, intelligentie en efficiëntie combineert.

Lees verder

Resisto – de waterdichte IP66 totaaloplossing

Energiebesparing en lichtsturing worden ook in de industrie steeds belangrijker, want in dit segment kan dit tot enorme besparingen leiden.   Eén van de redenen waarom de nieuwste reeks waterdichte armaturen van Sylvania, Resisto, nu ook verkrijgbaar is met Microwave of Sylsmart modules.

Lees verder

NORTON CRB-N LED met corridor functie

De CRB-N LED met corridor functie is de ideale keuze wanneer een energiebesparend opbouwarmatuur gewenst is in projecten in de publieke sector. Hoogwaardige materialen en een fraai design zorgen voor slimme duurzame verlichting.

Lees verder

Slim verlichten met Norton

Met het Norton armaturen programma bieden wij armaturen aan die innovatief, energiebesparend en duurzaam zijn. Daarnaast eenvoudig te monteren, installeren en te besturen. Kortom, Norton biedt de installateur en eindgebruiker kwaliteit, comfort en gemak.

Lees verder

Naveo®Pro: een slimme oplossing voor noodverlichtingsmanagement

Of u gebouwbeheerder, -eigenaar, eindgebruiker of installateur bent -  één onderwerp staat bijna dagelijks bovenaan de agenda: efficiëntie. Die efficiëntie mag echter niet ten koste gaan van veiligheid. Met Naveo®Pro biedt ABB een oplossing voor noodverlichtingsinstallaties die veiligheid, intelligentie en efficiëntie combineert.

Lees verder