Philips 'Perfect Fit': uw 3D geprinte downlighter

Geen gedoe meer

3D-geprinte armaturen zijn de toekomst als u een (renovatie)verlichtingsoplossing op maat zoekt die volledig voldoet aan uw exacte wensen. U bespaart niet alleen geld, maar ook een boel gedoe. De downlights zijn bovendien gemaakt van polycarbonaat dat kan worden gerecycled. Zo draagt u ook nog eens bij aan het milieu.

Webshop configurator

Uw volgende renovatie is zojuist een stuk gemakkelijker geworden. Met een ontwerp op maat krijgt u precies de lamp die u wilt en die gegarandeerd past. Het online ontwerpproces verloopt eenvoudig en zodra de armaturen bezorgd zijn, kunt u ze binnen een paar minuten installeren.        

De voordelen

 • Oplossing: Altijd een innovatieve LED renovatie oplossing beschikbaar
 • Maatwerk: De 3D-geprinte armaturen worden nauwkeurig ontworpen volgens uw specificaties en passen altijd
 • Probleemloos: Online configuratie-tool om eenvoudig de downlights te ontwerpen die u nodig heeft bij uw renovatieproject. Na levering binnen enkele minuten te installeren.
 • Duurzaam: De armaturen zijn gemaakt van polycarbonaat dat volledig kan worden hergebruikt. U draagt daarmee bij aan een beter milieu.
 • Philips kwaliteit: De armaturen worden uitsluitend met de hoogste Philips kwaliteitsnormen -en berouwbaarheid gemaakt.

Uw werk wordt gemakkelijker

De armaturen worden speciaal voor u geprint. Ze passen gegarandeerd in de bestaande plafondopening. Pasringen of andere aanpassingen zijn dus niet nodig. Minder rommel, minder moeite en naadloos weggewerkt.

 • Installatie In slechts twee minuten:
  Door het simpele design en de constructie uit één stuk is de montage kinderspel.
 • Voorkom aanpassingen aan plafondopeningen:
  De armaturen worden op maat gemaakt en passen gegarandeerd. U hoeft ze alleen maar uit te pakken en naadloos weg te werken in de bestaande opening.
 • Geïntegreerde sierrand voor een strakke uitstraling:

Het slanke design en de geïntegreerde sierrand geven elk project een strakke uitstraling.

U bent slechts 6 stappen verwijderd van uw verlichtingsoplossing op maat

Maak uw eigen perfect passende downlighter
Het proces is simpel: gebruik het online ontwerpprogramma om een downlight op maat te maken. Er wordt automatisch een configuratiecode en specificatieblad gemaakt, dat u bij Rexel via de webshop kunt indienen zodat uw armatuur van een brutoprijs wordt voorzien en u kunt bestellen. Binnen 4 tot 6 weken heeft u een verlichtingsoplossing op maat, dit is al mogelijk vanaf 1 stuk.

 • Meten
 • Ontwerpen
 • Bestellen
 • Printen
 • Bezorgen
 • Installeren

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over verlichting

Naveo®Pro: slimme oplossing voor noodverlichtingsmanagement

Of u gebouwbeheerder, -eigenaar, eindgebruiker of installateur bent -  één onderwerp staat bijna dagelijks bovenaan de agenda: efficiëntie. Die efficiëntie mag echter niet ten koste gaan van veiligheid. Met Naveo®Pro biedt ABB een oplossing voor noodverlichtingsinstallaties die veiligheid, intelligentie en efficiëntie combineert.

Lees verder

Resisto – de waterdichte IP66 totaaloplossing

Energiebesparing en lichtsturing worden ook in de industrie steeds belangrijker, want in dit segment kan dit tot enorme besparingen leiden.   Eén van de redenen waarom de nieuwste reeks waterdichte armaturen van Sylvania, Resisto, nu ook verkrijgbaar is met Microwave of Sylsmart modules.

Lees verder

NORTON CRB-N LED met corridor functie

De CRB-N LED met corridor functie is de ideale keuze wanneer een energiebesparend opbouwarmatuur gewenst is in projecten in de publieke sector. Hoogwaardige materialen en een fraai design zorgen voor slimme duurzame verlichting.

Lees verder

Slim verlichten met Norton

Met het Norton armaturen programma bieden wij armaturen aan die innovatief, energiebesparend en duurzaam zijn. Daarnaast eenvoudig te monteren, installeren en te besturen. Kortom, Norton biedt de installateur en eindgebruiker kwaliteit, comfort en gemak.

Lees verder

Naveo®Pro: een slimme oplossing voor noodverlichtingsmanagement

Of u gebouwbeheerder, -eigenaar, eindgebruiker of installateur bent -  één onderwerp staat bijna dagelijks bovenaan de agenda: efficiëntie. Die efficiëntie mag echter niet ten koste gaan van veiligheid. Met Naveo®Pro biedt ABB een oplossing voor noodverlichtingsinstallaties die veiligheid, intelligentie en efficiëntie combineert.

Lees verder