Resisto – de waterdichte IP66 totaaloplossing

Energiebesparing en lichtsturing worden ook in de industrie steeds belangrijker, want in dit segment kan dit tot enorme besparingen leiden. Eén van de redenen waarom de nieuwste reeks waterdichte armaturen van Sylvania, Resisto, nu ook verkrijgbaar is met Microwave of Sylsmart modules.

De nieuwste generatie waterdichte armaturen blinkt uit in kwaliteit, biedt verbeterd installatiegemak en functionaliteit, en helpt meer energie te besparen. Met meer dan 45 codes is Resisto in vele uitvoeringen verkrijgbaar: met snelconnector of doorvoerbedrading, met MicroWave sensor, DALI-sturing of SylSmart technologie, met kleurtemperatuur 3000K, 4000K en 6500K, in nooduitvoeringen én in HE versies met een lichtopbrengst van 9.700lm.

De Resisto armaturen worden aangeboden in drie lengtes: 600mm, 1200mm en 1500mm, met een water- en stofbestendige slagvaste behuizing en diffusor van polycarbonaat, met IP66-bescherming en een IK08 impactclassificatie. Resisto heeft een hoog rendement, tot 137lm/W voor standaard versies en zelfs 162lm/W voor HE uitvoeringen, bij een erg lange levensduur van 100.000 uur L70B50. Resisto armaturen zijn overigens ENEC gekeurd en gecertificeerd en voldoen aan de HACCP-norm voor gebruik in de voedingsindustrie.

props.field_video &&

Extreem installatiegemak

In de ontwerpfase werd veel aandacht besteed aan de praktische details die Resisto onderscheidt van de vele andere waterdichte armaturen op de markt. 

De reeks is ontworpen om u tijd te doen winnen bij de installatie! Zo is de led module van de Resisto armaturen één geheel met de diffusor zodat de ledchips extra beschermd zijn tegen stof en vocht. Bij opening kan de diffusor met led module in wachtstand worden gehangen. Op één uiteinde zijn er uitbreekpoorten voor 1 of 2 kabelwartels. De middelste poort drukt u uit bij een installatie met doorvoerbedrading, de twee uiterste poorten gebruikt u bij doorlussen. Standaard zijn er ook bovenop de behuizing zeven uitbreekpoorten voorzien. Daarnaast is Resisto beschikbaar in versies met een voorgemonteerde snelconnector. De zeer breed verschuifbare plafondbeugels zorgen voor een snellere en makkelijkere montage en aansluiting.

Lichtsturing in al zijn facetten

Voor extra energiebesparingen is Resisto beschikbaar met MicroWave sensor en MicroWave Corridor (gang) sensor, perfect uitgerust voor deze specifieke toepassing. De MicroWave uitvoeringen kunnen ook als ‘master-slave’ geïnstalleerd worden, waarbij één MicroWave-armatuur twee armaturen zonder sensor aan kan sturen.

Het neusje van de zalm zijn uiteraard de Resisto modellen met slimme SylSmart lichtsturingstechnologie.

SSC-versies bieden u de voordelen van de SylSmart Standalone technologie: een volledige controle via Bluetooth en een mobiele app, zoals de creatie van groepen, tijdsindeling, tijdsduur, lichtniveau, etc. De SSC-versies met PIR houden daarenboven ook rekening met het aanwezige daglicht en aan-/afwezigheid voor nóg meer energiebesparingen. In de toekomst worden ook SSA (Connected Building) en SSE (Connected Industry) versies aangeboden, ideaal in grotere of complexere installaties. Aan u de keuze!

Bekijk in de webshop

Download de brochure

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over verlichting

Philips 'Perfect Fit': uw 3D geprinte downlighter

3D-geprinte armaturen zijn de toekomst als u een (renovatie)verlichtingsoplossing op maat zoekt die volledig voldoet aan uw exacte wensen. U bespaart niet alleen geld, maar ook een boel gedoe. De downlights zijn bovendien gemaakt van polycarbonaat dat kan worden gerecycled. Zo draagt u ook nog eens bij aan het milieu.

Lees verder

Naveo®Pro: slimme oplossing voor noodverlichtingsmanagement

Of u gebouwbeheerder, -eigenaar, eindgebruiker of installateur bent -  één onderwerp staat bijna dagelijks bovenaan de agenda: efficiëntie. Die efficiëntie mag echter niet ten koste gaan van veiligheid. Met Naveo®Pro biedt ABB een oplossing voor noodverlichtingsinstallaties die veiligheid, intelligentie en efficiëntie combineert.

Lees verder

NORTON CRB-N LED met corridor functie

De CRB-N LED met corridor functie is de ideale keuze wanneer een energiebesparend opbouwarmatuur gewenst is in projecten in de publieke sector. Hoogwaardige materialen en een fraai design zorgen voor slimme duurzame verlichting.

Lees verder

Slim verlichten met Norton

Met het Norton armaturen programma bieden wij armaturen aan die innovatief, energiebesparend en duurzaam zijn. Daarnaast eenvoudig te monteren, installeren en te besturen. Kortom, Norton biedt de installateur en eindgebruiker kwaliteit, comfort en gemak.

Lees verder

Naveo®Pro: een slimme oplossing voor noodverlichtingsmanagement

Of u gebouwbeheerder, -eigenaar, eindgebruiker of installateur bent -  één onderwerp staat bijna dagelijks bovenaan de agenda: efficiëntie. Die efficiëntie mag echter niet ten koste gaan van veiligheid. Met Naveo®Pro biedt ABB een oplossing voor noodverlichtingsinstallaties die veiligheid, intelligentie en efficiëntie combineert.

Lees verder