Bij een deurintercom hoort toegangscontrole!

De vingerafdruk, een cijfercode, een kaart of een draadloze transponder: allen complementeren of vervangen de gebruikelijke sleutels. Siedle integreert moderne toegangscontrole in de communicatiesystemen Siedle Steel, Classic en Vario.

Codeslot

Het codeslot is een van de meest veelzijdige toepassingen bij de ingang. Het geeft op cijfercombinaties de toegang vrij, voert schakelfuncties uit, kiest gericht spraakposities in het huis en brengt zelfs verbindingen naar het telefoonnet tot stand.

Met gelijke functionaliteit, maar met geheel verschillende haptiek en esthetiek verkrijgbaar voor Siedle Vario, Siedle Classic en Siedle Steel.

Electronic-Key

Ideaal voor kinderen en alle anderen, bij wie het snel en eenvoudig moet gaan: de Electronic-Key in de buurt van het leesveld houden, en de deur is open. Gaat een keer een Electronic-Key verloren, dan wordt eenvoudig de code uit de lezer gewist. 

Electronic-Key werkt met passieve transpondertechniek: omdat de sleutels geen batterij nodig hebben, zijn functie zeker, onderhoudsvrij en milieuvriendelijk.

Vingerafdruk

Garandeert feilloos tegen verliezen, vergeten en vervalsing: de eigen vinger als sleutel. Omdat de vinger niet op de sensor wordt geplaatst, maar er overheen wordt getrokken, laat hij geen bruikbare sporen na. tegelijkertijd wordt de sensor door het gebruik steeds weer gereinigd. Siedle-Fingerprint is onbeperkt geschikt voor de buiteninzet.

Individueel gebruik

De eenvoudigste toepassing: in het enkele of stand-alone gebruik controleert het systeem maar één deur. In de eengezinswoning bijvoorbeeld de ingang of de garage, in bedrijfsobjecten de toegang tot gevoelige ruimten zoals archieven, laboratoria of computerruimten. Installatie, montage, ingebruikname en programmering zijn eenvoudig voor de installateur en goedkoop voor de gebruiker.

Met Ingangscontroller EC 602-03 en ECE 602-0: tot maximaal acht deuren

Wanneer de vereisten boven de controle van een deur uitgaan, verbindt de Ingangscontroller EC 602 tot maximaal acht deuren. Toepassingsbereiken zijn bijvoorbeeld wooninstallaties met meerdere ingangen of bedrijfs- en kantoorgebouwen.

SC 600-0 : de nieuwe deurcontroller-IP met uitgebreide functionaliteit

De Deurcontroller-IP breidt de functionaliteit van de Siedle-toegangscontrole uit tot in het bereik van professionele beveiligingstoepassingen. Met 4 contacten voor de aansturing van 4 deuren, 16 draadloze en 100 off-line deuren, 500.000 gebruikers en een log van 1.000.000 events is dit een echte krachtpatser. De ethernet-interface en de geïntegreerde webserver maken haar universeel toepasbaar. Daarbij blijft het systeem voor wat betreft de prijs, inspanningen en complexiteit te overzien.

Typische inzetgebieden zijn ondernemingen van gemiddelde grootte, die verschillende tijdzones en afgeschermde toegangsrechten voor verschillende groepen gebruikers vereisen. Zo kan bijvoorbeeld de bedrijfsleiding alle ruimten op ieder moment betreden, de IT-experts de computerruimte van 8-17 en de schoonmaakdienst van 17-18 uur. Het systeem protocolleert alle gebeurtenissen en houdt een automatische aanwezigheidslijst bij.

Wil men nog meer deuren bedienen dan kan men meerdere SC 600-0 Ip Controllers op het netwerk aansluiten. Eén wordt de master en stuurt alle andere controllers aan.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of stuur een e-mail naar info@rexel.nl

Neem contact op

Lees meer over slimme woningen en gebouwen

Smart homes slimmer installeren

Vaak bent u als installateur meer bezig in de zaak dan mét de zaak. Uitvoerend in plaats van adviserend. Logisch, want de werkdruk ligt hoog. Busch-Jaeger begrijpt dat en biedt slimme tools om relatief snel en simpel een optimaal Smart Home neer te zetten.

Lees verder

Slimmer wonen wordt nog slimmer

Woningen worden met de dag slimmer. Zo zijn tegenwoordig alle functies in huis en daarbuiten met slechts één druk op de knop te bedienen en zijn steeds meer apparaten slim te koppelen. Dat vertaalt zich in nieuwe mogelijkheden voor consument en installateur.

Lees verder