Snelle bedrading van relais in industriële omgevingen

Relaismodules worden gebruikt voor isolatie en schakelversterking in diverse industriële gebieden en toepassingen. Met maximaal 28 aansluitpunten per stopcontact hebben ze een aanzienlijke invloed op de bedradingstijd tijdens de installatie. De PUSH IN aansluitingen van de D-SERIES verkorten de bedradingstijd aanzienlijk. Een geïntegreerde cross-connect optie maakt het mogelijk om de contactdozen met elkaar te verbinden via jumpers. Elke aansluiting is voorzien van een extra testpunt, wat het onderhoud aanzienlijk vereenvoudigt.

Relaismodules worden gebruikt voor isolatie en schakelversterking in diverse industriële gebieden en toepassingen. Met maximaal 28 aansluitpunten per stopcontact hebben ze een aanzienlijke invloed op de bedradingstijd tijdens de installatie.

De PUSH IN aansluitingen van de D-SERIES verkorten de bedradingstijd aanzienlijk. Een geïntegreerde cross-connect optie maakt het mogelijk om de contactdozen met elkaar te verbinden via jumpers. Elke aansluiting is voorzien van een extra testpunt, wat het onderhoud aanzienlijk vereenvoudigt.

Uw voordelen:

  • PUSH IN aansluiting met geïntegreerde pusher
  • Twee PUSH IN aansluitingen per potentiaal
  • Geïntegreerde dwarsverbinding via jumpers
  • Test/meetpunt per potentiaal
  • Bevestigingsclips met houder voor markeringen

Meer informatie en bestellen

Wilt u meer informatie over de Weidmuller snelle bedrading? Neem dan gerust contact op met uw Rexel-contactpersoon. U kunt ook bellen naar 088 500 70 00 of mailen naar info@rexel.nl.

Via de onderstaande knop kunt u de producten bestellen in onze webshop.

Bekijk de producten in de webshop

Lees meer over paneelbouw en industrie