Sneller en goedkoper bouwen met stekerbaar installeren

Sneller, flexibel en foutloos werken? Het is mogelijk met stekerbaar installeren. U werkt niet langer meer met losse snoeren, kabeldozen en leidingen, maar met plug-and-play oplossingen. Zo zijn de kabels al voorzien van de juiste lengte en connectoren en de stopcontacten prefab gefabriceerd. Het is alleen nog een kwestie van ‘steken’. Stekerbaar installeren vergt meer voorbereiding, maar levert tijdens de uiteindelijke installatie een aanzienlijke tijdswinst op. Overtuigd van de voordelen? Rexel helpt u graag bij de keuze voor de juiste stekerbare oplossing.

Stekerbaar voor utiliteit én woningbouw

Stekerbare installaties worden veelal toegepast bij grote bouwprojecten in de utiliteit. Niet alleen omdat het zorgt voor veel tijdswinst, maar ook door de reductie van faalkosten. Stekkers kunnen immers maar op één manier geïnstalleerd worden. Verder is er sprake van minder afval: er hoeven geen kabels geknipt of gestript te worden. Door de schaarste aan technisch geschoold personeel en een tijd waarin installaties steeds sneller opgeleverd moeten worden, kiest men ook in de woningbouw steeds vaker voor stekerbaar installeren. Indien goed voorbereid, zijn stekerbare installaties gemakkelijk om mee te werken.

De voordelen van stekerbaar installeren op een rij:

  • Aanzienlijke tijdsbesparing
  • Kostenbesparing, efficiënter
  • Minder faalkosten
  • Flexibel doordat wijzigingen eenvoudig aan te brengen zijn
  • Milieuvriendelijker (minder afval, minder woon-werkverkeer door tijdswinst)
  • Oplossing voor het personeelstekort

Rexel, uw partner voor stekerbare oplossingen

Bijna iedere installatie kan 100% stekerbaar geïnstalleerd worden. Van de groepenkast, verdeler tot aan het uiteindelijke schakelmateriaal en armaturen. Heeft u een project waarbij u stekerbaar wilt installeren? Dan is Rexel uw sparringspartner. Wij geven graag advies tijdens de voorbereiding en brengen u in contact met onze leveranciers die hoogwaardige, stekerbare oplossingen aanbieden. Daarnaast kunnen we u ondersteunen met slimme logistieke oplossingen, zoals JUST-IN-TIME, JUST-IN-PLACE leveringen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment stekerbare installatieproducten: connectoren, leidingen, verdelers, patchkabels en meer.

Meer informatie en bestellen

Wilt u meer informatie over stekerbaar installeren? Neem dan gerust contact op met uw Rexel-contactpersoon. U kunt ook bellen naar 088 500 70 00 of mailen naar info@rexel.nl.

Via de onderstaande knop kunt u de producten bestellen in onze webshop.

Bekijk stekerbare producten in de webshop

Lees meer over stekerbaar installeren