NK Panelen Plaatsen 2019: bekijk nu de aftermovie

Tijdens de Solar Solutions beurs van 2019 werd voor het eerst het NK Panelen Plaatsen georganiseerd – een initiatief van beursorganisator Good!, Rexel en Esdec. De strijd werd uitgevochten door 12 installatiebedrijven.

Wie Solar Solutions op 19, 20 of 21 maart bezocht, kon het NK Panelen Plaatsen niet mislopen. Op de beursvloer werd een ronde arena van zo’n 180 vierkante meter afgezet. Binnen de arena stonden twee daken die voorzien moesten worden van zonnepanelen. Ieder dagdeel streden twee installatieteams met elkaar. Ze bouwden een compleet pv-systeem en werden beoordeeld hun snelheid en kwaliteit van installeren. De winnaar werd bepaald door een onafhankelijke vakjury van BDA Dak- en Gevelopleidingen.

Het team van Solar Noord ging er met de gouden dakhaak en de titel “BESTE MONTAGETEAM 2019” vandoor met een tijd van 25,50 min. Team HR Techniek uit Alkmaar pakte de tweede plaats met nog geen 22 seconden verschil en het team van De Duurzame Mannen eindigden op de derde plaats met een prachttijd van 27.40 min. Wegens het grote succes keert het NKPP in 2020 terug naar de Solar Solutions.

Bekijk de aftermovie

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *