Training – LG Therma V basistraining

Voor de installateur van de toekomst

Rexel organiseert in samenwerking met LG een Therma V basistraining voor u als ‘installateur van de toekomst’.

Inhoud en doel

De markt voor lucht-water warmtepompen is sterk groeiende en dat vraagt om meer kennis. Daarom organiseert Rexel in samenwerking met LG een Therma V lucht-water warmtepompen basistraining.

De lucht-water warmtepomp verwarmt niet alleen de woning, maar ook het (sanitair) water. Het is eigenlijk een energiezuinige cv-ketel; hij kan tot maar liefst vier keer efficiënter zijn dan een gewone cv-installatie, is CO2-neutraal en zeer geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Tijdens deze training komt u meer te weten over het zelfstandig opstarten van het systeem en over het waterzijdige gedeelte met bijbehorende componenten. Daarnaast wordt op een zeer praktische manier uitgelegd hoe u een storingsanalyse kunt uitvoeren, inclusief handige tips en trics.

Programma

Aanvang: 8:30 uur – training start om 9:00 uur
Eindtijd: 13:00 uur
Inclusief lunch

Opmerking

Deze training wordt u kosteloos aangeboden, maar heeft een waarde van € 125,- p.p.(excl. BTW). Bent u verhinderd en wilt u de training annuleren, dan kunt u kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de training. Bij ‘no show’ zijn wij genoodzaakt de kosten aan u door te berekenen.

Privacy

De namen van de deelnemers van deze training worden vanuit praktische overwegingen gedeeld met de aanbieder van de training. Heeft u hier bezwaar tegen, dan kunt u dit kenbaar maken via avg@rexel.nl.

Trainingsaanvraag