Over Rexel

Uw partner in elektrotechniek

Rexel Nederland B.V. is dé meedenkende partner voor alle professionals op het gebied van elektrotechniek. Wij zijn sterk in het leveren hoogwaardige, innovatieve en duurzame producten en diensten op het gebied van procesoptimalisatie, techniek en energiemanagement. Succes bereiken we samen door krachten te bundelen. Daarom bouwen we graag langetermijnrelaties met al onze partners. Samen met onze klanten en leveranciers ontwikkelen wij de best mogelijke totaaloplossingen en creëren we nieuwe markten. Zo bouwen we samen aan een mooie toekomst!

Groots assortiment elektrotechnische materialen

Met ruim 300.000 producten, waarvan 50.000 elektrotechnische materialen uit voorraad leverbaar zijn, bieden wij een groots assortiment. Zo leveren we onder meer zonnepanelen van gerenommeerde merken met een gegarandeerd beperkt energieverlies uit voorraad én bieden we ondersteunende services aan. Ook vindt u bij ons warmtepompen, laadpalen, kabels, ledverlichting, datacommunicatie en schakel- en installatiemateriaal. De producten kunnen eenvoudig digitaal worden besteld via de webshop, app of middels een ICM- of EDI-koppeling. Bestellen is tevens mogelijk bij één van de Rexel-vestigingen.

Uitgebreid dienstenpakket

Rexel levert als groothandel niet alleen kwalitatieve elektrotechnische producten, maar biedt ook een uitgebreid dienstenpakket. Zo is er veel technische kennis in huis waardoor we met u kunnen meedenken en u kunnen adviseren bij technische vraagstukken. Daarnaast is het mogelijk om bij onze vestigingen (product-)trainingen te volgen om zo op de hoogte te blijven van alle trends en ontwikkelingen in de elektrotechniek. Tot slot beschikken we over veel knowhow en ervaring als het gaat om de optimalisatie en conceptmatige aanpak van logistieke stromen.

Onze missie

"Wij ondersteunen klanten in Nederland bij het creëren van toegevoegde waarde over de hele wereld in het efficiënter zaken doen, door een breed scala aan duurzame en innovatieve producten en diensten op het gebied van procesoptimalisatie, techniek en energiemanagement aan te bieden."

Rexel Group

Rexel Nederland B.V. is onderdeel van de Rexel Group. Wereldwijd is de Rexel Group toonaangevend in de distributie van elektrotechnische materialen. Het bedrijf is actief in 26 landen en telt 2.000 vestigingen waar in totaal ongeveer 27.000 mensen werken. De Rexel Group is genoteerd aan de Euronext in Parijs en had in 2019 een omzet van € 13,74 miljard. Ongeveer 54% van de omzet wordt gerealiseerd in Europa.

Ga voor meer informatie over de Rexel Group naar de website.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!