Raamovereenkomst Ballast Nedam en Rexel

Zoetermeer, 13 december 2017 – Ballast Nedam en Rexel Nederland BV hebben vandaag een raamovereenkomst met elkaar gesloten. De organisaties slaan de handen ineen om hiermee een bijdrage te leveren aan de verduurzamingsopgave waar we in Nederland gezamenlijk voor staan.    

“Producten en diensten die bijdragen aan een beter milieu spelen een prominente rol in ons assortiment en in onze dienstverlening. Met deze raamovereenkomst kunnen wij de krachten bundelen om onze bijdrage aan de duurzame transformatie van vastgoed en gebiedsontwikkeling te vergroten. Zo bouwen we samen aan een mooie toekomst”,

aldus Martin Verdegaal, algemeen directeur Rexel Nederland.

Ballast Nedam, als integrale bouwer, is zich bewust van de impact die zij heeft op de omgeving. Ballast Nedam stelt dat zij een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft die niet uit de weg gegaan wordt. En dat gaat verder dan de bouwplaats en een groenere samenleving alleen. Ballast Nedam heeft als eerste bouwbedrijf de stap gezet om zich aan te sluiten bij de 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties (VN) en ontwikkelt alleen nog gasloze woningen.

Rexel Nederland ziet ‘Het Nieuwe Bouwen’, dat de thema’s Circulair-, Energieneutraal- en Lean bouwen omvat, als een middel om de ambitie van de verduurzamingsopgave vanuit het oogpunt van Rexel te realiseren.

 

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *