Rexel Nederland op de lijst van Best Workplaces 2017

Zoetermeer, 22 maart 2017 – Rexel Nederland heeft, als enige technische groothandel, de lijst van Best Workplaces 2017 van Nederland behaald. De lijst is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces van Nederland. Afgelopen dinsdag werd de lijst van 2017 bekend gemaakt.

“Onze ambitie is om Rexel Nederland in de arbeidsmarkt te positioneren als de meest innovatieve technische groothandel die goed is voor haar medewerkers en waar mensen trots op zijn om voor te werken. Dat we nu zijn uitgeroepen als Best Workplace 2017 is voor ons de bevestiging dat we op de goede weg zijn.”, aldus Monica Vos, HR Directeur Rexel Nederland.

Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de positieve antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald. Alleen organisaties die op beide onderdelen de minimum score behalen mogen een jaar lang de Best Workplace titel voeren.

Over Great Place to Work
Al meer dan 25 jaar helpt Great Place to Work® wereldwijd organisaties bij het worden en blijven van een Great Workplace. Great Place to Work® doet dit door begeleiding in de ontwikkeling van een organisatiecultuur waarin vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Kijk op greatplacetowork.nl voor informatie over het onderzoek en bestworkplaces.nl voor alle organisaties op de lijst.

Klik hier voor meer informatie

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *