Rexel sponsor van de 5 km Letterenloop Haarlem

Zoetermeer, 13 april 2018 – Het jaarlijkse hardloopevenement in Haarlem, de Hugo Boss Letterenloop, heeft in Rexel Nederland een naamsponsor gevonden voor de 5 km afstand. Dit hardloopevent voor jong en oud staat al meer dan 10 jaar bekend als één van de mooiste runs van Noord-Holland. De opbrengst gaat naar Run4Schools. Een prachtig goed doel waarbij kinderen in de armste wijken van Zuid-Afrika door sport en spel gestimuleerd worden naar school te komen.

“We zijn trots dat we met de sponsoring van de Letterenloop een bijdrage kunnen leveren aan het goede doel Run4Schools dat zich sterk maakt voor kinderen van lagere scholen in deze townships”,

aldus Martin Verdegaal, Algemeen Directeur van Rexel Nederland.

Naast de open uitnodiging aan al haar relaties, wordt met de sponsoring ook een flink aantal Rexel medewerkers aan de start van de Letterenloop verwacht. Als Great Place to Work biedt Rexel haar medewerkers namelijk het vitaliteitsprogramma ‘Rexel Energiek’ waar sport en beweging onderdeel van uitmaken.

“Wij geloven dat de energie van onze medewerkers onze organisatie verder brengt. Daarnaast is samen sporten niet alleen bevorderlijk voor de gezondheid, maar ook voor de samenwerking”, besluit Verdegaal.

Naamsponsor voor de 5 kilometer afstand
“De Hugo Boss Letterenloop is erg blij deze energieke club te kunnen verwelkomen als partner en naamsponsor van de  5 kilometer. Dit levert ongetwijfeld een mooie samenwerking op”, aldus Frank van der Endt, voorzitter van Stichting Letterenloop. De 11e editie van dit hardloopevenement in Haarlem vindt dit jaar plaats op zondag 3 juni 2018.

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *