Samenwerking BAM en Rexel op het gebied van verduurzaming


BAM en Rexel Nederland BV hebben onlangs een samenwerkingsovereenkomst afgesloten voor de komende drie jaar. De organisaties slaan de handen ineen om een bijdrage te leveren aan de verduurzamingsopgave waar we in Nederland gezamenlijk voor staan.

“Producten en diensten die bijdragen aan een beter milieu spelen een prominente rol in ons assortiment en in onze dienstverlening. Met deze overeenkomst kunnen wij de krachten bundelen op het gebied van energie-efficiënte en milieuvriendelijke installaties.”

aldus David Molenaar, Business Development Manager & Martin Tilman, Directeur landelijk opererende klantengroepen van Rexel Nederland.

“Door techniek en diensten aan te bieden op het gebied van procesoptimalisatie, kunnen wij BAM ondersteunen in het creëren van toegevoegde waarde en efficiënter zaken doen.”

Over Koninklijke BAM Group
Koninklijke BAM Groep nv is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten en in specifieke markten wereldwijd. De werkmaatschappijen van BAM zijn actief in de business lines Bouw en Vastgoed en Infra, alsmede in Publiek-private samenwerking.

Het is de missie van BAM om een duurzame omgeving te bouwen die het leven van mensen verbetert. Dit doet de Groep door de juiste medewerkers toegang te bieden tot de meest baanbrekende kennis, middelen en digitale technologieën. En door oplossingen te bieden voor de totale bouwketen, voor de opdrachtgevers en maximale waarde te creëren voor aandeelhouders.

De strategie van BAM – ‘Building the present, creating the future’ – is erop gericht dat de Groep in 2020 te boek zal staan als een van Europa’s belangrijkste duurzame en innovatieve bouwbedrijven, met een gezonde winst en sterke balans, actief in de totale bouwketen van de Europese thuismarkten en in specifieke groeiende economieën wereldwijd.

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *