Samenwerking Spie en Rexel op het gebied van verduurzaming

Zoetermeer, 17 april 2018 – Spie en Rexel Nederland BV hebben onlangs een samenwerkingsovereenkomst afgesloten voor de komende drie jaar. De organisaties slaan de handen ineen om een bijdrage te leveren aan de verduurzamingsopgave waar we in Nederland gezamenlijk voor staan.

“Producten en diensten die bijdragen aan een beter milieu spelen een prominente rol in ons assortiment en in onze dienstverlening. Met deze overeenkomst kunnen wij de krachten bundelen op het gebied van energie-efficiënte en milieuvriendelijke installaties”,

aldus David Molenaar, Business Development Manager National Sales Rexel Nederland.

In de samenwerkingsovereenkomst zijn o.a. verbetervoorstellen op het gebied van procesoptimalisatie, E-commerce, logistieke diensten en Vendor Managed Inventory opgenomen.

“Door techniek en diensten aan te bieden op het gebied van procesoptimalisatie, kunnen wij Spie ondersteunen in het creëren van toegevoegde waarde en efficiënter zaken doen.”

Een betere toekomst door innovatie en duurzaamheid
SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, dé onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland.
 

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *