SOLAR SOLUTIONS INT. 2018

Solar Solutions Int. is het grootste commerciële zonne-energie platform in de Benelux

Dit is de ideale ontmoetingsplek voor beslissers van installatiebedrijven zoals u, bouwbedrijven, de energiesector, woning- en gebouwbeheerders, (semi) overheid en architecten. Tijdens deze beurs vindt u op de stand van Rexel weer alle informatie over de innovaties met betrekking tot zonne-energie,  energieopslag en onze ondersteuning bij het ontwerpen van een duurzame installatie.

Solar Solutions International vindt plaats op 21 & 22 maart in de Expo Haarlemmermeer en uiteraard verwelkomen wij u graag op onze stand: nummer B8.

U kunt voor uzelf en uw collega’s onbeperkt gratis e-tickets bestellen door onze invitatiecode te gebruiken. Onze code is: 18ticket646

Klik hier om de kaarten te bestellen.

Tijdens de beurs vinden er meer dan dertig interessante kennis-sessies en workshops plaats. Alle informatie daarover vindt u op www.solarsolutions.nl   

Download hier onze flyer.

100% elektrisch

Op dit moment halen we nog meer dan 90% van al onze energie uit fossiele brandstoffen. Bij de verbranding hiervan komt CO2 vrij en dat is niet alleen slecht voor ons klimaat, maar het is ook niet bepaald een onuitputtelijke energiebron. De energietransitie, de overgang van de traditionele fossiele brandstoffen naar duurzame energie, zal de komende decennia plaatsvinden. Toch merken we dichtbij huis al dat er sprake is van een grootschalige verandering. Er komen steeds meer elektrische auto’s in het straatbeeld, hele nieuwbouwwijken worden zonder gaslijnen opgeleverd en vanuit de overheid gelden er subsidies voor gasloos bouwen.

Van de installateur vraagt dit om een andere aanpak. Er wordt niet meer alleen verwacht dat hij installeert, maar ook zijn klanten adviseert en hierin de beste oplossing biedt voor situaties zoals Nul op de meter woningen en ‘all electric’ wijken en gebouwen. Dat vraagt om systemen in woningen en gebouwen die slim communiceren met elkaar. Klanten van de installateur gaan steeds meer voor elektrisch.

Daarom is het beursthema van Rexel Nederland tijdens Solar Solutions dit jaar: 100% elektrisch. Wij leveren niet alleen alle (duurzame) elektrotechnische materialen voor toepassing in de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie, maar ondersteunen de installateur in deze groeiende vraag naar elektrificatie ook echt door samen naar de beste oplossing te zoeken voor elke situatie. Bent u benieuwd wat dit betekent voor u en voor uw klanten? Bezoek ons dan aan standnummer 8 tijdens Solar Solutions op 21 en 22 maart.

Graag tot ziens op Solar Solutions Int.!


We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *