Industrie en Automatisering

Industrie en Automatisering

De specialisten hebben antwoord op alle industriële vraagstukken:
* Configuratie- en offerte ondersteuning
* Technische helpdesk
* Trainingen en workshops

Samen met u: sneller, flexibeler en efficiënter

De product life cycle van installaties wordt steeds korter. Het is noodzaak om sneller en beter te innoveren, vanaf engineering en montage tot en met de fase van productie, service en onderhoud. Noodzaak om de concurrentiepositie te behouden of te verbeteren.

Om de innovatiekracht en marktpositie te versterken is er met name samenwerking nodig. Het model van open innovatie waarin in de keten samen wordt geïnnoveerd en wordt gedeeld, geeft hier invulling aan.

Nieuwe “disruptive” technologieën zorgen voor veranderingen in verdienmodellen, bijvoorbeeld Smart Industry / Industrie 4.0. Door het vastleggen, interpreteren en toepasbaar maken van data middels sensoren en algoritmes wordt uw productieproces sneller, flexibeler en efficiënter.

Hard- en Software Engineering:

Na het ontwerp zijn hard- en software engineering de eerste fases van het productieproces. Engineeringskosten maken ca. 40% deel uit van de totale kosten van een installatie. Een reductie in de engineeringstijd zal een lagere kostprijs opleveren en een kortere “time to market”.

In het pre- en aftersalestraject ontvangt u deskundig advies en ondersteuning in de keuzes en toepassing van softwarepakketten voor industriële automatisering en hardware engineering. Tevens maken wij gebruik van een partnernetwerk van gespecialiseerde bedrijven die voor u de hard- en software engineering kunnen verzorgen.

Montage en paneelbouw:

Een breed assortiment systemen en componenten van gerenommeerde fabrikanten voor de assemblage van besturingspanelen en montage van de complete elektrotechnisch installatie.

Wij bieden u een breed assortiment van industriële en industrie-gerelateerde producten en oplossingen. Hieronder vindt u greep uit ons aanbod.

industrielepartners

Naast dit brede assortiment bieden wij u:

Productie, service en onderhoud:

Continuïteit van uw productieproces is essentieel, stilstand moet tot het minimum worden beperkt. Naast ons brede assortiment elektrotechnische materialen en persoonlijke beschermingsmiddelen kunt u met al uw vraagstukken op het gebied van industriële automatisering en besturingstechniek terecht bij het Rexel Support Team Industrie. Het team staat voor u klaar met antwoorden op vragen over PLC-besturingen, netwerk communicatie en procesoptimalisatie. Ook kunt u bij hen terecht voor vragen over aandrijftechniek, machine veiligheid en sensortechniek.

Het Rexel Support Team Industrie biedt u:

Bent u nieuwsgierig geworden naar de oplossingen en mogelijkheden binnen de thema’s: engineering, montage, productie en onderhoud?

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met:

Rexel Harderwijk
Nobelstraat 1 – 3846 CE Harderwijk
Telefoon: +31 (0)88-500 7970
Fax: +31 (0)88-500 7971
Email: support.industrie@rexel.nl