Topics

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en innovaties

Bekijk hieronder de Topics-artikelen per categorie

GEOS behuizingen: beschermd tegen de elementen

Waarom zijn de GEOS behuizingen zo geschikt voor industriële omgevingen en buitentoepassingen? Ze zijn van glasvezelversterkt polycarbonaat gemaakt. Het materiaal heeft meerdere voordelen ten opzichte van staal: De behuizingen zijn veel robuuster (IK09, IP67) en ook nog minder zwaar. Ze zijn individueel te bewerken: denk aan sparingen voor bijvoorbeeld wartels, Schuko- of CEE-contactdozen. Daarnaast voorkomt u het risico op corrosie.

Lees verder

De nieuwe nVent ERIFLEX FleXbus-systeem

Ons reeds uitgebreide assortiment van innovatieve en betrouwbare nVent ERIFLEX-producten is verder uitgebreid met een unieke, nooit eerder vertoonde oplossing voor een laagspanningsaansluiting die de installatietijd met de helft verkort en de totale installatiekosten reduceert met minimaal 20%.

Lees verder

Eaton FlexiTech

Het duurzame ontwerp, de robuuste constructie, hoogwaardige materialen, innovatieve waterdichtheidstechnologieën, betrouwbare elektronica en een laag stroomverbruik maken FlexiTech uw 'go to' voor zowel kleine als grote projecten.

Lees verder

Uitdagingen bouwsector: snelheid biedt tegenwicht

De bouwsector staat voor grote uitdagingen. Onder andere de krappe arbeidsmarkt en toenemende materiaalkosten zorgen voor een verhoogde werkdruk en een overvolle planning. Tijd, of beter gezegd: tijdbesparing, speelt hierin een belangrijke rol. Zo ook in het bevestigen van pijpbeugels, draden en buizen. 

Lees verder