100% winstalleren®: Het antwoord voor de woningbouw!

De markt verandert, in de praktijk van alle dag krijgen we steeds meer
te maken met strenge regels, hoge kwaliteitseisen en druk op de kosten van materiaal en arbeid. Voor Attema en WAGO, beide al vele jaren toonaangevend voor installatiewerk, was dat de aanleiding om een uniek en innovatief concept te ontwikkelen, onder de naam: 100% winstalleren®!

100% winstalleren®
100% winstalleren® staat voor 100% stekerbaar installeren voor de woningbouw!
De nieuwe werkwijze – 100% stekerbaar van Click-mate XL groepenkast tot schakelmateriaal – is bij uitstek geschikt voor renovatieprojecten van woningen en (woon)zorgprojecten. Maar ook voor transformaties van kantoorgebouwen naar appartementen, studenten-units of hotels! Het nieuwe concept wordt binnen de sector enthousiast ontvangen.

100% winstalleren® is de oplossing die niet alleen precies aansluit bij de vraag
van de eindgebruiker, maar ook grote voordelen biedt in materiaalgebruik, logistiek, mankracht en bovendien een aanzienlijke verlaging van faalkosten garandeert. Hierbij is het van groot belang dat alle materialen optimaal op elkaar zijn afgestemd. Onze stekerbare producten en systemen zijn gemakkelijk te verwerken, betrouwbaar en bewijzen zich al jaren in de markt. Zo kan er sneller, beter en goedkoper gewerkt worden.

De tijd spreekt in uw voordeel! 100% winstalleren® vergt extra werkzaamheden in de voorbereiding en ja, u heeft ook hogere materiaalkosten, maar… de besparing op andere gebieden zijn zo enorm
dat dit alles hierbij in het niet valt. Tijdens het montageproces ziet u
uw tijd en geld per minuut terugverdiend!

100% winst bij 100% winstalleren® wordt behaald door:

 • de flexibiliteit, snelheid en gebruikersvriendelijkheid
 • de tijdbesparing: 3 tot 10x sneller werken
 • een directe besparing op arbeidskosten
 • 90% minder faalkosten
 • 100% functionaliteitsgarantie
 • 100% onderhoudsvrij
 • 100% financieel inzicht materiaalverbruik

Een 100% winstallatie bestaat uit deze componenten:

 • Attema Click-mate XL groepenkast. De groepenkasten worden door Attema binnen enkele werkdagen – volgens uw specificaties – op maat, inclusief de aangesloten chassisdelen, samengesteld.
 • Attema CHS Centraaldozen. Voor 100% winstalleren® zijn de uitvoeringen CHS60R en CHS75R-BW standaard voorzien van 8 WAGO WINSTA®-RD connectoren en zijn volledig voorbedraad.
 • WAGO WINSTA®-RD productfamilie. Voor de aansluitingen tussen de verschillende geprefabriceerde stekerbare installatieproducten in 100% winstalleren® wordt gebruik gemaakt van WAGO WINSTA®-RD
  koppelkabels (2,5 mm2).
 • Schakelmateriaal van Gira, Jung of PEHA met Attema hollewanddozen.
  Het schakelmateriaal binnen 100% winstalleren® wordt – naar uw voorkeur – geleverd door Jung, Gira of PEHA. De schakelaars en wandcontactdozen zijn prefab gemonteerd in de Attema hollewanddozen.

Attema. Vernieuwende ideeën voor ’n veranderende wereld.