ABB biedt datacenter 100% uptime

Enkele seconde downtime is voor een datacenter desastreus. Systemec kiest voor energievoorzieningen van ABB om dit voorkomen.

Connectiviteit

In de wereld van vandaag draait alles om connectiviteit. Net zoals we verwachten dat wij op altijd de beschikking hebben over stroom, verwachten we ook overal een toegankelijk netwerk zodat wij op elk moment, ongeacht waar we zijn, toegang hebben tot internet, onze bedrijfsgegevens en onze persoonlijke bestanden.

24/7 beschikbaar

Achter de schermen wordt deze connectiviteit ondersteund door datacenters die 24/7 zorgen voor beschikbare dataverbindingen die ons toegang geven tot een steeds groter wordende hoeveelheid opgeslagen data.

TIER3+ energievoorziening voor Systemec

Systemec Venlo is een zakelijke full-service Internet Service Provider en System Integrator. Vanuit datacenters in Nederland en Duitsland biedt het bedrijf een breed scala aan oplossingen voor internettoegang, dataverbindingen, VoIP, SaaS, connectiviteit en meer. Samen met ABB heeft het bedrijf een energievoorziening op TIER3+ niveau gerealiseerd.

100% uptime

De industrie is wereldwijd afhankelijk van connectiviteit. Enkele seconde downtime is desastreus en duur. Systemec kiest voor 24/7 uptime. Bekijk hieronder hoe de oplossingen van ABB voor 100% voldoen aan de wens van Systemec voor 24/7 uptime.

Systemec kiest voor de volgende oplossingen. Lees hier het interview met Systemec.

De Emax vermogenschakelaars zijn compact, krachtig en veilig en beschermen het datacenter tegen overbelasting.

Het SMISSLINE TP energiedistributiesysteem is ruimte- en kostenbesparend en maakt onderhoud en service mogelijk zonder dat persoonlijke beschermingsmiddelen nodig zijn.

Het CMS 700-systeem geeft inzicht in het energieverbruik. Het meet en analyseert het energieverbruik en controleert op pieken en dips.

De Emax vermogenschakelaars

Het SMISSLINE TP energiedistributiesysteem

Het CMS 700-systeem

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *