ABB Cam switches: Compact, krachtig en veelzijdig

De nieuwe OC cam switches 10A/25A zijn compact, functioneel en veilig in gebruik. Kies voor standaard schakelaars of voor tailor made.

Veelzijdige toepassingen
De cam switches zijn geschikt voor vrijwel alle situatie. Dankzij de modulaire opbouw, de horizontale of verticale positie van de aansluitklemmen en de diverse montage-mogelijkheden, is altijd de juiste schakelaar voor handen. Het hoogwaardige materiaal en het gepatenteerde ontwerp maken de cam switches tot robuuste schakelaars die functioneren onder de zwaarste omstandigheden.

Gepatenteerd ontwerp
Het volledige nieuwe ontwerp van de contacten gegarandeert consistent schakelen tussen het beweegbare en vaste deel. Dit maakt de contactopening tot 34% sneller, vermindert de kans op ‘bouncing’ tijdens het sluiten en zorgt voor een 40% langere levensduur. De cam switches zijn uitvoerbaar met goudcontacten voor het betrouwbaar schakelen van lagere vermogens.

Gelaserde frontplaat
Hoe veeleisend de omgeving ook is, met de gelaserde frontplaat blijft de indicatie leesbaar. Technische specificaties, typenummer, funcie en logo zijn op maat aan te brengen.

Configureer zelf uw ABB cam switch
Met de web-based configurator CAMweb 2 kunt u eenvoudig eigen, niet-standaard schakelaars samenstellen. U heeft alleen een computer met internet nodig. In enkele muisklikken creëert u uw unieke schakelaar(s). Bedieningsknoppen, aantal contacten, montagewijze; u bent aan zet!

Toepassingen
De OC-serie leent zich onder meer voor OEM’s, scheepbouw en -renovatie en de verwarmings-, ventilatie- en aircomarkt. Typerende toepassingen zijn daarbij
bedien- en controlepanelen, laag-, midden- en hoogspanningspanelen, robotinstallaties, transportbanden, machinebouw en procesbesturingssystemen.

Switch naar ABB cam switches
ABB is al decennia toonaangevend in schakelaars tot 4000A. Een compleet assortiment cam switches, veiligheidsschakelaars, lastschakelaars, zekeringschakelaars, omkeerschakelaars, en meer.

ABB b.v.
Afdeling Industrie
Telefoon: 010 407 8 946
Klik hier voor meer informatie