Busch-Welcome® video-binnenpost 5” opent nieuwe deuren

In aanvulling op het populaire Busch-Welcome®-paneel met 7“ diameter in liggend formaat, biedt Busch-Jaeger nu ook een staande 5″ video-binnenpost. Een display met dezelfde uitgebreide functionaliteiten, alleen in een veel compacter formaat en daarmee eenvoudiger te plaatsen. Hiermee biedt Busch-Jaeger een oplossing voor bouwkundige situaties, waarbij de 7”-variant eenvoudigweg niet past.

Optimaal beeld, intuïtieve bediening

Het Busch-Welcome®-paneel met 7“ diameter in liggend formaat is voor veel mensen de eerste keus als het gaat om deurcommunicatie. Het intuïtieve hoge resolutie touchscreen toont echt alles wat er voor de voordeur speelt en beschikt over tal van functionaliteiten om het leven veiliger en makkelijker te maken. Dat alles is nu verpakt in een 5” display in staand formaat met een breedte van 99 millimeter.

Overal op zijn plaats

De Busch-Welcome® video-binnenpost 5” laat zich dus niet beperken door constructieve randvoorwaarden, maar is vanwege zijn design en formaat overal op zijn plaats. Met de opties opbouw- of inbouwmontage kan de video-binnenpost zowel in nieuwbouwprojecten als bij renovaties achteraf worden gemonteerd. Bovendien kan hij dankzij de beproefde tweedraads bustechniek, eenvoudig en snel door slechts één persoon worden geïnstalleerd.

Busch-Welcome® voorziet in de individuele behoeften aan moderne deurcommunicatie en schept daarbij nieuwe mogelijkheden om alledaagse communicatie comfortabel en veilig in te richten. De nieuwe 5” staande video-binnenpost opent daarbij – dankzij zijn compacte formaat – nieuwe deuren.

Compact formaat, volledige functionaliteit

Ondanks het compacte formaat, levert het Busch-Welcome® 5”-paneel niet in op comfort en veiligheid. Zo kunnen tijdens het gesprek met de bezoeker foto’s worden gemaakt en opgeslagen. En als er wordt aangebeld als bewoners niet thuis zijn, worden er automatisch op een afstand van drie, vijf en zeven seconden drie foto’s van de bezoeker opgeslagen.

Handig voor mensen die een gehoorapparaat gebruiken is bovendien de zogenoemde inductieve koppeling die ook in musea wordt ingezet. Deze stuurt het akoestische signaal van de intercominstallatie via inductielussen in de vloer of de muur direct naar het gehoorapparaat van de bezoeker.

Eenvoudige, intuïtieve bediening

Het systeem is bovendien volledig intuïtief te bedienen. Van het gebruiksvriendelijke touchdisplay tot de zes gemakkelijk te begrijpen sneltoetsen. Hiermee kunnen gebruikers deuroproepen direct en veilig beantwoorden, de deur openen, stemschakeling gebruiken en ganglicht direct bedienen. Dat maakt de Busch-Welcome® video-binnenpost 5” een zeer betrouwbaar systeem in compacte vorm.

Sterk in design

De 5” video-binnenpost is niet alleen optimaal functioneel, maar overtuigt ook door zijn strakke en eigentijdse design Het display is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en daarmee perfect te integreren in ieder interieur. Bovendien kunnen beide varianten perfect gecombineerd worden met de meeste Busch-Jaeger-schakelaarprogramma’s voor een uniforme uitstraling of juist een sterk contrast.

Bekijk dit product in de webshop

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *