De perfecte parkeerplaats met Philips GreenParking

Energiezuinige LED-technologie voor een veilige omgeving en een beschermd gevoel.

Parkeergarages zijn nooit de eenvoudigste plek geweest om efficiënt te verlichten. Het zijn plekken die risico opleveren voor zowel bestuurders als voetgangers; een goede zichtbaarheid en veiligheid hebben topprioriteit.

Vaak moet de verlichting 24 uur per dag, zeven dagen in de week aan blijven, wat leidt tot een hoog energieverbruik en stijgende kosten. De uitdaging voor zowel de eigenaar als de beheerder van een parkeergarage is daarom tweeledig: hoe creëer je een warme en geruststellende omgeving, terwijl je tegelijkertijd op kosten en onderhoud bespaart? Philips Lighting levert het antwoord: GreenParking – eenvoudig en op maat.

Met dit systeem hoeft besparing niet te leiden tot minder veiligheid. De exploitatiekosten kunnen zelfs door het gebruik van energiezuinige LED-technologie met 80% worden teruggedrongen. U bent verzekerd van een hoogwaardig verlichtingsniveau, terwijl u toch een positieve bijdrage kunt leveren aan het milieu en aan de hoogte van uw elektriciteitsrekening.

Sterker nog, met duurzame LED-verlichting wordt onderhoud ook tot een minimum beperkt. Nog minder kosten en ongemak dus. En met armaturen die waterdicht en eenvoudig te reinigen zijn, is het systeem beschermd tegen stof en uitstoot van voertuigen.

GreenParking is een onderhoudsvriendelijk en draadloos verlichtingssysteem. De bezoekers van uw garage voelen zich niet alleen veiliger en prettiger, het systeem werkt ook nog eens perfect als retrofit-oplossing. Daarnaast voldoet het systeem aan alle eisen en levert het een aanzienlijke besparing op.

Kijk hier voor meer informatie

Wij zijn benieuwd naar uw mening over dit artikel. Laat hieronder een reactie achter.

Een reactie op “De perfecte parkeerplaats met Philips GreenParking”

  1. Steven Schulkes schreef:

    Fijne ontwikkeling en interessante video!

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *