De Rittal Blue e+ familie: energie-efficiënte koeloplossingen

De Rittal Blue e+ familie: energie-efficiënte koeloplossingen

De Rittal Blue e+ generatie koeloplossingen leveren u een gemiddelde energiebesparing van 75% op dankzij componenten met toerentalregeling en heatpipe-technologie. Blue e+ levert het gevraagde koelvermogen wat er op dat moment noodzakelijk is en niet meer.

De toerentalregeling zorgt tevens voor een constante temperatuur voor uw paneel of proces, wat de levensduur van de componenten ten goede komt.

De ondersteuning van meerdere spanningen en UL toelating maakt het geschikt voor wereldwijde toepassing en zorgt hiermee voor lage voorraad en logistieke kosten.

Het intuïtieve kleuren touch display maakt het programmeren kinderspel en geeft u duidelijk informatie over de status van de unit. Ook is het mogelijk de unit met uw telefoon te programmeren of uit te lezen door middel van een gratis App die gebruik maakt van NCF technologie. Door de units te koppelen met een IoT-interface module is het mogelijk deze op afstand te bewaken, wat de beschikbaarheid en continuïteit van uw processen verhoogd.

Naar de producten in de webshop

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *