Draka EMC Motoflex

Draka EMC Motoflex

Er is een nieuwe kabel met gunstige eigenschappen voor machinebouwers en installateurs. Motoflex EMC is een soepele motorkabel die goed beschermt tegen EMC-storingen van de nieuwste VFD frequentieregelaars en zich uitstekend laat verwerken.

De juiste kabel voor elke toepassing. Om die missie waar te maken, ontwikkelde Draka een speciale kabel voor de nieuwe generatie Variable Frequency Drives: Motoflex. Waarom? De nieuwkomers veroorzaken minder EMC-storingen dan hun voorgangers en daarom schrijven VFD-fabrikanten steeds vaker 4-aderige motorkabels met een lagere EMC-bescherming voor. Draka speelt met de Motoflex op deze trend in.

Functioneel en betaalbaar

De 4-aderige Motoflex beschermt voldoende tegen de elektromagnetische straling van de nieuwe VFD’s. Zijn soepele geleider van fijn koperdraad maakt hem bovendien zeer buigzaam (Klasse 5). Verder is Motoflex scherp geprijsd. Deze combinatie van voordelen maakt Motoflex tot een verantwoorde en aantrekkelijke investering voor machinebouwers en installateurs.

Kwaliteit EMC-afscherming

Binnen dit segment is de Motoflex een kwalitatief uitstekende kabel met een transfer impedantie van ≤ 100 mΩ/m bij 100 MHz. Dit wil zeggen dat de afscherming voldoet aan de eisen die VFD-fabrikanten hieraan stellen en zorgt er tevens voor dat Motoflex zeer scherp geprijsd is.

Motoflex vs. 3-aderige Hulto en Vulto EMC

De 4-aderige Motoflex is een onmisbare aanvulling op het bestaande topsegment van 3-aderige Hulto EMC en Vulto EMC kabels en maakt het pakket EMC kabels van Draka compleet. Nu is er een oplossing voor ieder behoefte aan EMC-bescherming.

Direct leverbaar

Draka levert Motoflex in twee brandklassen Cca en Dca. Het artikel is reeds bij Rexel uit voorraad beschikbaar.

Bekijk de producten

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *