Eaton M30 design drukknoppen maken machines compacter en slanker

Upgrade uw machine-ontwerpen door het toepassen van design drukknoppen. Eaton’s M30 flat front bedien- en signaleringselementen en ruimtebesparende flat rear contact- en LED-elementen zijn ontworpen om uw machines compacter te maken én een slanker uiterlijk te geven.

Het modulaire ontwerp – dat te combineren is met het bestaande RMQ-assortiment – opent een hele nieuwe wereld van design en intuïtieve gebruikersinterface mogelijkheden.

Eenvoudige montage

Het feit dat het bevestigingssysteem zich automatisch aanpast aan de dikte van het plaatmateriaal, samen met een anti-rotatie optie, zorgt ervoor dat montage kinderspel is. Ten slotte is er een bijzonder accessoire dat niet mag worden vergeten: de multi-color LED’s (RGB), die ervoor zorgen dat machines en systemen een unieke en hoogwaardige indruk achterlaten.

Assortiment

Het productportfolio bevat onder andere drukknoppen en keuzeschakelaars met en zonder verlichting, signaallampen, sleutelschakelaars, joysticks en potentiometers.

Bekijk ook het onderstaande filmpje voor meer informatie:

Verkrijgbaar bij Rexel

De Eaton M30 design drukknoppen zijn verkrijgbaar bij Rexel. Klik op de onderstaande knop en bestel de artikelen in onze webshop.

Bekijk dit product in de webshop

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *